Darujte pod stromeček krásu: poukázku do MEDICOM Clinic!

Blíží se první adventní neděle a tak už většina z nás po vánočních dárcích minimálně pokukuje. Sháníte-li inspiraci, jste na správném místě. Pořiďte svým blízkým letos k Vánocům dárkový poukaz k nám a získejte k němu i spoustu dalších pěkných dárků – třeba pro sebe! :-)

Jen málokdy se povede vybrat vánoční dárek, který potěší a splní tajné očekávání. S dárkovým poukazem na ošetření či zákrok dle vlastního výběru ovšem můžete obdarovat své blízké přesně podle jejich představ. Kamarádce udělá radost třeba hloubková hydratace pleti mezoterapií, maminka ocení omlazení botulotoxinem nebo kyselinou hyaluronovou, tatínek nebo manžel by vám mohl být vděčný za pomoc s řešením ochablých očních víček. Dárkový poukaz lze pořídit na libovolnou částku od 1000 Kč výše. Ke každé zakoupené poukázce od nás navíc dostanete další atraktivní dárky v hodnotě od 600 Kč do 13 100 Kč!

 

medicom

 

Jakými dalšími dárky navíc vás obdarujeme?

Záleží, v jaké hodnotě vánoční poukaz zakoupíte. Poukaz můžete zakoupit na libovolnou částku od 1000 Kč neomezeně. Cenových hladin, podle kterých od nás dostanete další dárky zdarma, jsme nachystali pět:

Poukázka v hodnotě 1 000 – 4 999 Kč

Získáte navíc dermokosmetiku dle vlastního výběru v hodnotě 500 Kč a dárkovou kazetku hořkých čokoládek s logem MEDICOM Clinic.

Poukázka v hodnotě 5 000 – 9 999 Kč

Získáte navíc dermokosmetiku dle vlastního výběru v hodnotě 500 Kč, poukaz na další ošetření v hodnotě 1000 Kč a dárkovou kazetku hořkých čokoládek s logem MEDICOM Clinic.

Poukázka v hodnotě 10 000 – 19 999 Kč

Získáte navíc dermokosmetiku dle vlastního výběru v hodnotě 1000 Kč, poukaz na další ošetření v hodnotě 3000 Kč a dárkovou kazetku hořkých čokoládek s logem MEDICOM Clinic.

Poukázka v hodnotě 20 000 – 39 999 Kč

Získáte navíc dermokosmetiku dle vlastního výběru v hodnotě 1500 Kč, poukaz na další ošetření v hodnotě 5000 Kč a dárkovou kazetku hořkých čokoládek s logem MEDICOM Clinic.

Poukázka v hodnotě nad 39 990 Kč

Získáte navíc dermokosmetiku dle vlastního výběru v hodnotě 1500 Kč, poukaz na další ošetření v hodnotě 10000 Kč, balení léku Wobenzym v hodnotě 900 Kč pro lepší hojení po operacích i Strataderm gel v hodnotě 600 Kč k ošetření jizev, dárkovou kazetku hořkých čokoládek s logem MEDICOM Clinic.

A jak to vlastně funguje?

Do vyhledávače rovnou zadejte www.medicomclinic.cz/vanoce. Na stránce si prohlédnete cenové hladiny poukázek i hodnot všech dárků k nim navíc. Když potom sjedete na stránce úplně dolů, stačí už jen kliknout na růžové políčko „objednat“. Poté zadáte hodnotu poukazu nebo kliknete na políčko „potřebuji s hodnotou voucheru poradit“. Podle toho zjistíte cenu zákroku či ošetření, které vás zajímá, a stanovíte cenu poukázky. Nakonec zde ještě vyplníte kontakt na sebe i obdarovaného, zvolíte způsob platby a vyberete si možnost, jak si vánoční balíček s poukázkou a dalšími dárky navíc vyzvednete.

O stavu vaší zásilky vás budeme průběžně informovat prostřednictvím e-mailu. V případě jakýchkoli dotazů můžete kontaktovat i naši bezplatnou infolinku 800 254 642!

 

 

 

 

Novinky