Štíhlejší a pevnější postava? Přání splněno!

Toužíte po štíhlejších stehnech, pevnějším zadečku nebo plochém bříšku a zároveň by se vám líbilo mít pokožku celkově pružnější, jemnější, už na první pohled zdravější? Vyzkoušejte zákroky i ošetření ze série Body forming! V tom nejlepším slova smyslu promění vaše tělo k nepoznání!

Snad každá z nás je s určitou oblastí na svém těle nespokojená. Jedné vadí silnější stehna, jiná řeší vypouklé bříško, silnější paže a postupem času i celkově ochablou, povolenou kůži. Chcete-li zrealizovat své sny o krásnější postavě, zdravý jídelníček a pravidelné cvičení je samozřejmě základ. Jenže co dělat, když ani snaha o zdravější životní styl a pravidelná dřina v posilovně pořád nepřináší takový efekt, jaký byste si přála, zcela jistě zasloužila a nutně potřebovala? Zákroky a ošetření z kategorie Body forming vás k vysněnému cíli přivedou šetrně, zato mnohem rychleji, než kdybyste se štíhlejšího a pevnějšího těla snažila dosáhnout bez jejich pomoci. A navíc! Zeštíhlení díky některému z nich se pro vás může stát i skvělou motivací, proč na svém těle dál intenzivně pracovat a snažit se si svou krásnější postavu udržet.

Jaké zákroky a ošetření vám pomůžou:

  • laserová liposukce SlimLipo   
  • laserová liposukce LipoDefine
  • ultrazvuková liposukce VASER Lipo
  • klasická tumescentní liposukce
  • plastická operace břicha, tzv. abdominoplastika
  • Neinvazivní kryolipolýza CoolTech
  • Rázová vlna
  • LPG lipomasáž

Efektivní zeštíhlení pomocí liposukce

Většina z nás má problém s tím, že když zhubne, je to právě v partii, kde to nejméně potřebuje. Právě proto ale můžete využít liposukce, která vás zbaví nežádoucího tuku přesně v lokalitě, kde se vám špíčku nedaří zbavit třeba ani cvičením nebo pomocí upraveného jídelníčku.

„Liposukce aktuálně patří k těm nejžádanějším zákrokům z plastické a estetické chirurgie. Její efekt je dlouhodobý, přitom okamžitě viditelný. Současné druhy liposukcí jsou navíc k tělu velmi šetrné. Lze je podstoupit jen v lokální anestezii a díky tumescentnímu roztoku s naředěným anestetikem, kterým se ošetřovaná oblast napustí ještě před samotnou fází odsávání tuku, je zákrok v podstatě bezbolestný,“ potvrzuje plastický chirurg MUDr. Pavel Horyna.

Osvědčují se laserové a ultrazvukové metody

Rozhodnete-li se pro zeštíhlení právě pomocí liposukce, v MEDICOM Clinic můžete podstoupit jednu ze čtyř invazivních metod a také jednu neinvazivní – kryolipolýzu CoolTech. Z invazivních metod prováděných klasicky tenkou kanylkou pak nabízíme samozřejmě i běžnou tumescentní liposukci, ale volit se vyplácí zejména z těch šetrnějších liposukčních metod – ze dvou laserových SlimLipo a LipoDefine, anebo ultrazvukové VASER Lipo, která si poradí i v oblastech s tužším tukem.

Dopředu si určitě nemusíte lámat hlavu s tím, jaká metoda by pro vás byla tou nejvhodnější. Na klinice totiž můžete předem podstoupit bezplatnou a zcela nezávaznou konzultaci, kde vám naši odborníci na liposukce poradí, jak si správně vybrat.

Paní Ivana (28) podstoupila u nás v MEDICOM Clinic laserovou liposukci břicha. Výsledek stojí za to!

„Určitě bych ale doporučil vybírat raději z šetrných invazivních liposukcí, kde fázi odsávání usnadňuje laser nebo ultrazvuk. V porovnání s běžnou tumescentní liposukcí se totiž po těchto zákrocích kůže mnohem snadněji přihojí k podkoží, nevytvoří se na ní téměř žádné modřiny a otoky a navíc vás čeká přibližně o polovinu kratší doba rekonvalescence,“ vyjmenovává výhody těchto liposukcí plastický chirurg MUDr. Petr Pachman.

Jak promění tělo zákroky z kategorie Body forming:

  • Zvolenou partii viditelně zeštíhlí
  • Celkově postavu zpevní
  • Křivky promění v ladnější
  • Postava bude symetričtější
  • Pokožka se stane pružnější, vitálnější, na pohled mladší
  • Zmírní nebo zcela ustoupí projevy celulitidy
  • Omezí se viditelnost strií

 

medicom

Lipomasáž pro štíhlejší a pevnější postavu bez celulitidy

Pokud se snažíte nastartovat svůj metabolismus, rozproudit lymfu a zabojovat například i s celulitidou, je pro vás jako stvořená LPG lipomasáž. Díky ní se vaše tělo celkově zdetoxikuje, pokožka se prokrví a zároveň se v ní aktivuje proces lipolýzy – štěpení a přirozené odbourávání tuku. Asi tušíte, co to znamená... Ano, také díky pravidelné LPG lipomasáži začnete hubnout, navíc se vám bude pokožka krásně vyhlazovat a zpevňovat.

Co všechno LPG dokáže:

  • Obnoví v pokožce tvorbu látek tělu vlastních – kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové
  • Výrazně zlepší činnost lymfatického systému
  • Aktivuje proces lipolýzy – přirozeného štěpení a odbourávání tuku
  • Pokožku komplexně okysličí, prokrví, detoxikuje
  • Omezí projevy celulitidy a poslouží jako její prevence
  • Celkově zpevní tělo a vyhladí pokožku

 

Aby byl však efekt LPG lipomasáže na těle co nejvíce patrný, vyplatí se chodit na ošetření pravidelně. Na klinice si proto můžete zakoupit cenově zvýhodněné balíčky po pěti nebo rovnou dvanácti lipomasážích. Každé takové ošetření trvá 35 minut a pro tělo je to hotová slast! :-) Při ošetření máte na těle speciální bílý overálek, který si na klinice můžete zakoupit nebo pro začátek jen zapůjčit. Samozřejmě totiž můžete přijít i na jednu zkušební lipomasáž, a pak se rozhodnout, jestli chcete celý balíček ošetření. Na to je pak ideální docházet jednou až dvakrát týdně.

Mimochodem ještě jeden bonus, který nelze opomenout, tohle ošetření nabízí: „Technologie LPG prokazatelně přispívá také k lepšímu hojení jizev a rychlejšímu vstřebávání otoků po invazivních zákrocích, a to dokonce až o 50 %. Z toho důvodu vřele doporučuji absolvovat také dvě lipomasáže LPG v délce 35 minut ve dvou týdnech před liposukcí a dvě další ošetření LPG dva týdny po ní,“ dodává plastický chirurg MUDr. Pavel Horyna.

Rázová vlna na celulitidou i drobné nerovnosti po liposukci

Pokud jste letos vyhlásila válku celulitidě nebo vám po liposukci zůstaly na těle drobné nerovnosti, seznamte se také s rázovou vlnou. Podobně jako LPG lipomasáž ošetření rázovou vlnou zpevní, vyhladí a celkově omladí vaši pokožku a stimuluje metabolické procesy v těle, tudíž účinně nastartuje i proces hubnutí. Celá terapie trvá jen 20 minut a rovněž se ji vyplatí několikrát zopakovat. Po ošetření není nutná žádná rekonvalescence, vše probíhá jen ambulantně a pokud chcete, hned po rázové vlně se můžete vrátit třeba do zaměstnání.

Povolené bříško po porodu spraví abdominoplastika

Tak trochu samostatnou kapitolou je problém s povoleným bříškem po porodu. Některým maminkám sice pomůže k opětovně plochému bříšku pouhá liposukce, jenže u jiných je už zapotřebí přistoupit k abdominoplastice, tedy plastické operaci břicha. V takovém případě už ale plastický chirurg neřeší pouze samotný tuk, jako spíše velké množství povislé a povolené kůže, které se maminky bohužel nezbaví ani usilovným cvičením.

„Zákrokem zpevňujeme rozestouplé svaly a odstraňujeme nadbytečnou kůži s podkožním tukem, aby bylo bříško opět vypnuté a rovné. Operaci nejčastěji podstupují právě maminky po porodech,“ potvrzuje MUDr. Pavel Horyna.

klinika

Nevíte, jaké ošetření nebo zákrok by nejlépe pomohl právě vám, zavolejte na bezplatnou linku 800 254 642 (800 CLINIC) a nechte si poradit od odborníků. Ti nejlépe vědí, jestli vašemu tělu prospěje spíše liposukce nebo rovnou abdominoplastika, případně vám pomohou s výběrem nejvhodnější liposukční metody a samozřejmě třeba i s výběrem vhodného ošetření, díky němuž vyhrajete svůj věčný boj s celulitidou ;–) Udělejte svoje životní rozhodnutí právě teď ... Zavolejte nám!

 

 

 

 

Novinky