Toužíte zpevnit a zeštíhlit pokožku, zbavit se celulitidy? Vyzkoušejte rázovou vlnu!

Kdo by před létem nechtěl shodit alespoň pár kil, celkově svou postavu zpevnit a zbavit se celulitidy či strií? Pokud jste se pustili do pravidelného cvičení a zdravějšího stravování, můžete svou cestu za krásnějším tělem ještě podpořit rázovou vlnou.

Tohle ošetření nastartuje činnost lymfy, rozproudí metabolismus a vaše postava se začne formovat podstatně rychleji a snadněji. Rázová vlna kůži zpevní, vyhladí a celkově ji omladí. Hluboko v kůži dojde k tvorbě nového kolagenu, elastinu a zároveň k nastartování procesu lipolýzy, přirozeného štepení a odbourávání nežádoucího tuku.

Jak ošetření rázovou vlnou probíhá

Na ošetřované místo – nejčastěji břicho nebo zadní stranu stehen – vám nejprve naneseme dostatečné množství čirého ultrazvukového gelu. Díky němu pak akustické rázové vlny snadněji pronikají do podkoží. Po dané lokalitě vám následně začneme přejíždět aplikátorem, který ze sebe při terapii vydá přibližně od jednoho do čtyř tisíc účinných pulsů. Vždy záleží na typu a velikosti ošetřované partie. Terapie rázovou vlnou trvá 20–40 minut v závislosti na počtu ošetřovaných oblastí. Na přístroji lze nastavit intenzitu průniku vln do podkoží, ošetření je proto bezbolestné.

 

 

rázová vlna

Při ošetření se na pokožku nejprve aplikuje ultrazvukový gel, díky němuž rázové vlny snadněji pronikají do podkoží.

 

 

Jaké jsou hlavní výhody této procedury?

  • Prevence i řešení celulitidy
    Možnost předejít tvorbě pomerančové kůže i zmírnit její projevy

 

  • Zeštíhlení v ošetřované oblasti
    Přirozené odbourávání tukových buněk

 

  • Celkové omlazení a zpevnění kůže
    Aktivace tvorby kolagenu a elastinu – látek tělu vlastních

 

  • Řešení nerovností po liposukci
    Odstranění hrbolků, které se na těle mohou vytvořit po zákroku

 

 

Pro výrazný efekt terapii zopakujte

Výsledky ošetření na sobě většina klientů pozoruje už po 3–4 zopakování této procedury. Celkový počet terapií rázovou vlnou by měl ale odpovídat 6–11, a to v intervalu ideálně 2 ošetření týdně. Méně procedur by vám mělo stačit, pokud chcete rázovou vlnou vylepšit například výsledek podstoupené liposukce. Všech 11 terapií se vám naopak vyplatí absolvovat tehdy, snažíte-li se rázovou vlnou vyřešit problémy s celulitidou. Pro udržení optimálního výsledku následně stačí absolvovat pouze jedno ošetření měsíčně. Na klinice si můžete zakoupit cenově zvýhodněné balíčky po několika ošetření a rovnou si naplánovat všechny termíny a časy, kdy k nám na proceduru přijdete.

 

rázová vlna

Na přístroji lze nastavit intenzitu průniku rázových vln do podkoží tak, aby vám ošetření bylo příjemné.

Dbejte na zdravější životní styl

V období, kdy podstupujete sérii ošetření rázovou vlnou, se vyplatí ještě více než kdy jindy dbát na dostatečný pitný režim (ideální jsou 2–3 litry neperlivé vody či bylinkových čajů) a posvítit si samozřejmě na zdravější stravování. Odpadní látky spolu s rozmělněným tukem se vám pak budou lymfatickým systémem ven z těla vylučovat ještě snadněji a rychleji. Efekt rázové vlny je samozřejmě vhodné podpořit také pravidelným cvičením. Po ošetření není nutná žádná rekonvalescence, a tak si můžete jít zacvičit klidně i hned po něm.

Chcete se o tomhle novém ošetření z kategorie tzv. bodycontouringu, tedy ambulantních zákroků formujících tělo, dozvědět víc nebo se na něj rovnou objednat? Zavolejte na naši bezplatnou infolinku 800 254 642, pište si s námi na chatu přímo na našich webových stránkách www.medicomclinic.cz (okno pro chat vpravo dole), anebo se ozvěte na Facebooku! ;–)

 

foto: iStock, archiv MEDICOM Clinic a.s. (2)

Novinky