Rozlučka s létem: Jak jsme si prázdniny užili my z MEDICOM Clinic?

Nejen prací je člověk živ! A i když my v MEDICOM Clinic máme svou práci pravdu rádi, v létě jsme samozřejmě neodolali a s chutí jsme se dobíjeli energií i mimo zdi našich klinik. A jak nejraději? V přírodě, sportem, skvělým jídlem a nejraději samozřejmě se svou rodinou a přáteli. Mrkněte se! ;-)

 

Pan doktor, plastický chirurg Petr Pachman, má srdce sportovce. V létě brázdil kopce mimo jiné v rakouském Dachsteinu.

pachman

 

 

Naše milá a krásná uroložka Vlasta Vyhnánková utekla za odpočinkem až do Karibiku. Ráj to na pohled!

urolozka

 

 

Za exotikou ráda cestuje i paní doktorka, dermatoložka Eva Harapátová. V Thajsku se neváhala vyfotit přímo s tygrem. Naštěstí se nám vrátila celá! :-)

dermatolozka

 

 

Naše vrchní sestra Alice Stanislavová si léto užívala ve společnosti svých už dospělých dětí na moravských veselicích... ;-)

morava

 

 

Paní doktorku, dermatoložku Katarínu Třískovou, nadchl – kromě jejího milovaného běhání – také golf. S chutí si ho proto zahrála také na rodinné dovolené u moře ve Španělsku.

golf

 

 

Naše specialistka na PR a marketing Petra Jančálková se zajela s přítelem podívat do Vídně na světový šampionát v beachvolejbale, aby společně zafandili českým barvám :-)

viden

 

 

Sestřička Alena Vondrová si vychutnávala vínko a dobré jídlo v Londýně, kam se vydala navštívit své příbuzné.

 

 

Naše recepční a odborná konzultantka liposukcí Jitka Staňová se snažila být každou volnou letní chvilku u svých milovaných koní...

kone

 

 

A jaké bylo vaše léto? Svěřte se nám na Facebooku do komentářů přímo pod odkaz na tento příspěvek. Zajímá nás, jak jste si prázdniny užívali vy!!!

 

foto: soukromý archiv personálu MEDICOM Clinic

 

 

Novinky