Novoroční předsevzetí? Být do léta štíhlejší!

Snad každá žena je s určitou oblastí na svém těle nespokojená... Některé na sobě vadí silnější stehna, jiná řeší větší bříško nebo třeba silnější a ochablé paže. Chcete-li v novém roce realizovat své sny o krásnějším těle, vsaďte kromě zdravého jídelníčku a pravidelného cvičení také na metody, které vás k vašemu cíli dovedou ještě rychleji a nesrovnatelně snadněji. Seznamte se s zákroky a procedurami, které vaše tělo viditelně zeštíhlí, zpevní, případně vás zbaví i celulitidy a celkově nastartují váš metabolismus.

Liposukce jako nejsnazší cesta k zeštíhlení

Liposukce MEDICOM CLINIC

Nežádoucího tuku na bříšku, zádech, v oblasti vnitřních či vnějších stehen, ale například i na pažích se v dnešní době nejrychleji zbavíte zásluhou liposukce. „Zákrok aktuálně patří k těm nejžádanějším z plastické a estetické chirurgie. Efekt liposukce je dlouhodobý, přitom okamžitě viditelný. Současné druhy liposukcí jsou navíc k tělu velmi šetrné, lze je podstoupit jen v lokální anestezii a díky tumescentnímu roztoku s naředěným anestetikem, kterým se ošetřovaná oblast napustí ještě před samotnou fází odsávání tuku, je zákrok v podstatě bezbolestný,“ potvrzuje plastický chirurg MUDr. Pavel Horyna z MEDICOM Clinic v Praze a Ústí nad Labem.

Rozhodnete-li se právě pro liposukci u nás v MEDICOM Clinic, můžete vybírat hned ze čtyř druhů invazivních metod. Buď zvolit klasickou tumescentní liposukci nebo ultrazvukovou metodu VASER Lipo, laserovou LipoDefine či populární laserovou liposukci SlimLipo. S výběrem nejvhodnější liposukční techniky vám pomůže náš vyškolený personál na nezávazné a bezplatné konzultaci. Není se tedy čeho bát ;-)

Osvědčí se laser nebo ultrazvuk

Liposukce Medicom clinic

„Za sebe bych ale rozhodně doporučil vybírat raději z šetrných invazivních liposukcí, kde fázi odsávání tuku usnadňuje laser nebo ultrazvuk. V porovnání s běžnou tumescentní liposukcí se totiž po těchto zákrocích kůže snadněji přihojí k podkoží, nevytvoří se na ní téměř žádné modřiny a otoky, navíc vás po zákroku čeká přibližně o polovinu kratší doba rekonvalescence,“ vyjmenovává výhody těchto liposukcí MUDr. Petr Pachman, plastický chirurg z MEDICOM Clinic v Brně a Jihlavě.

 

↑ Paní Markéta (43) podstoupila v MEDICOM Clinic laserovou liposukci břicha. Výsledek je přímo fantastický! Její příběh si můžete přečíst zde.

Lipomasáž pro pevnější tělo bez celulitidy

Výsledek invazivní liposukce můžete ještě podpořit několika LPG lipomasážemi. „Ošetření technologií LPG prokazatelně přispívá k lepšímu hojení jizev po liposukci a k rychlejšímu vstřebávání otoků po invazivních zákrocích dokonce až o 50 %. Z toho důvodu klientkám vždy doporučuji absolvovat nejméně dvě lipomasáže ve dvou týdnech před liposukcí a další dvě potom přibližně za dva až tři týdny po zákroku,“ uvádí dále plastický chirurg MUDr. Pavel Horyna.

Nicméně LPG lipomasáž můžete svému tělu dopřávat i tehdy, pokud se na invazivní zákrok nechystáte. Jak LPG lipomasáž vašemu tělu prospěje?

  • Viditelně zpevní a vyhladí pokožku celého těla
  • Přirozeně v kůži obnoví tvorbu látek tělu vlastních – kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové
  • Aktivuje činnost lymfatického systému, zrychlí metabolismus
  • Nastartuje proces tzv. lipolýzy – přirozeného štěpení a odbourávání tuku v problémových partiích
  • Pokožku komplexně okysličí, detoxikuje ji, proto se stane na dotek jemnější a hladší
  • Výrazně omezí projevy celulitidy a zároveň poslouží jako její prevence

Rázová vlna proti celulitidě i nerovnostem po liposukci

rázová vlna

Pokud jste se v novém roce rozhodla vyhlásit válku především celulitidě, anebo byste se ráda zbavila nerovností, které vám na těle mohly zůstat právě po invazivní liposukci, vyzkoušejte nejlépe rázovou vlnou. Toto neinvazivní ambulantní ošetření dokonale zpevní, vyhladí a celkově omladí vaši pokožku, navíc podobně jako LPG lipomasáž v těle přirozeně aktivuje proces štěpení tuků, tudíž přispěje i k vašemu zeštíhlení.

Pro co nejlepší efekt je však vhodné terapii rázovou vlnou i LPG lipomasáž několikrát zopakovat. Na ideálním počtu opakování se domluvte nejlépe přímo u nás na klinice.

Ráda byste se o liposukcích a dalších typech ošetření z kategorie Bodyforming dozvěděla víc? Zavolejte na naši bezplatnou linkou 800 254 642 nebo napište e-mail na clinic@medicomclinic.cz. Touto cestou si u nás v případě zájmu můžete sjednat i termín nezávazné a bezplatné konzultace liposukce, anebo se domluvit na jiném druhu ošetření. Držíme palce, ať letošní předsevzetí skutečně proměníte ve vysněnou realitu! ;-)

 

 

Novinky