Vánoce se blíží: Máme pro vás inspiraci na letošní dárky

Ještě jste se ani nestihla smířit s tím, že skončily letní prázdniny i letos hodně povedené babí léto, a už klepe na dveře advent... Chcete se vyhnout nakupování dárků na poslední chvíli a předvánočnímu shonu? Máme pro vás tip, jak na to ;-)

Pokud vás nebaví shánět dárky pár dní před Štědrým dnem, ani nepatří mezi vaše hobby nakupování dárků v přeplněných obchodních centrech, zaujme vás nabídka, kterou jsme si pro vás v Medicomu letos připravili. Stejně jako loni i letos jsme totiž spustili prodej vánočních dárkových kuponů v různých cenových hladinách. Ke každé zakoupené dárkové poukázce od nás navíc dostanete i spoustu dalších dárků zdarma – vouchery na další ošetření k nám nebo například luxusní lékařskou kosmetiku. Nabídka je to tedy více než výhodná.

Bližší podrobnosti naleznete na našich webových stránkách, konkrétně ZDE. (Ne)malou inspiraci, koho můžete poukazem obdarovat a za co by mohl poukázku u nás utratit, přikládáme níže...

MEDICOM Clinic

  • Kamarádka okolo třiceti let

Patří-li vaše kamarádka do věkové skupiny 30+ a víte o ní, že o sebe ráda pečuje, poukázkou k nám ji stoprocentně potěšíte. Zajímat se u nás pravděpodobně bude o aplikaci botulotoxinu kvůli prvním vráskám na čele nebo mezi obočím. Tohle ošetření navíc slouží i jako skvělá prevence tvorby vrásek, takže přijít v době, kdy vrásky ještě nejsou příliš hluboké, se jedině vyplatí.

Nebo vaše spřízněná duše možná zatouží po restartu pleti a její výživě. V takovém případě ji doporučte vsadit na tzv. mezoterapii. „Jedná se o hloubkovou hydrataci látkou tělu vlastní, kyselinou hyaluronovou, a dalšími pro pleť blahodárnými složkami, jakými jsou vitaminy, minerály, antioxidanty atd.,“ přibližuje korektivní dermatoložka Martina Neradová. Uvidíte, že bude vaše kamarádka šťastná, že udělala něco pro svou pleť a vy se na oplátku zaradujete z toho, že jste udělala něco pro ni.

  • Švagrová ve věku čtyřicet plus

MEDICOM CLINIC

Pokud máte se svou švagrovou pěkný vztah a ještě si ho chcete vylepšit, dárková poukázka k nám se o to určitě postará. Z dermatologie bude vaši švagrovou pravděpodobně zajímat aplikace botulotoxinu a také výplní s kyselinou hyaluronovou. V posledních letech se totiž jedná o dvě nejvyhledávanější a zároveň nejefektivnější omlazující metody na poli estetické medicíny.

Možná ale manželka vašeho bratra už několik let touží hlavně po nových prsou. I v takovém případě jí samozřejmě můžete poukázku k nám koupit. Že hodnota kuponu na zákrok nestačí, to přece vůbec nevadí. Hlavní je, že svou švagrovou nasměrujete správně a může to od vás brát třeba jako příspěvek k vyššímu sebevědomí a spokojenosti samotné se sebou. Co je víc?

  • Maminka ve věku padesát i více

Jestli vaši maminku trápí především povadající kontury tváří, ale na tzv. facelift neboli plastickou operaci obličeje se ještě necítí, může na naší dermatologii podstoupit například aplikaci mezonití. Těmi se její tváře působivě vypnou a zpevní. Na podbradek pak skvěle funguje tzv. ultherapie – ambulantní ošetření, při kterém se využívá unikátních vlastností ultrazvukového záření.

Nejen o kráse, ale také o zdraví jsou ale ošetření, které u nás můžou vámi obdarovaní lidé za poukázky vyzkoušet. Tím nejlepším příkladem je určitě kontrola mateřských znamének digitálním dermatoskopem. Velmi zjednodušeně se dá říct, že přístroj funguje podobně jako lupa. Znaménko totiž umí mnohonásobně zvětšit. Díky tomu pak naše dermatoložky snadno vyhodnotí, jestli pro člověka přináší určitá zdravotní rizika anebo ne.

Medicom clinic

  • Babička 60 plus stárnoucí s noblesou

Nenechte se mýlit: také starší dámy velmi potěší poukázka k nám, kterou objeví pod stromečkem. Víte například, že vaše maminka a možná už zároveň i několikanásobná babička touží po plastické operaci víček? Není smysluplnějšího dárku. Vždyť zákrok jí kromě odpočatější tváře přinese i nesmírnou zdravotní úlevu. Po operaci ji totiž přestane trápit nadměrné slzení očí, dokonce se jí uleví od častých bolestí hlavy. Až uvidíte výsledek operace a její spokojenou tvář, budete si jistá, že jste svým dárkem udělala opravdu dobrý skutek.

  • Dárek i pro mužské osazenstvo

MEDICOM CLINIC

A čím letos obdadorat všechny pány ve vaší rodině? Dobrou zprávou je, že můžete s klidným svědomím zůstat dál u poukázek k nám. Právě muži se totiž stávají našemi klienty častěji a častěji. A zatímco dříve se zajímali především o plastickou operaci horních nebo spodních víček, případně o liposukci břicha, aktuálně už mnohým z nich není cizí ani estetická dermatologie.

Proč denně před zrcadlem vzdychat nad mračivkou, vráskou nad kořenem nosu, kvůli které vypadá vaše polovička zbytečně přísně? Vždyť stačí malé množství botulotoxinu a tvář vašeho partnera zapůsobí na okolní svět (a určitě i na vás) ještě o poznání vlídněji. Proč být na pracovní schůzce nervózní z propocené košile, když lze pocení omezit rovněž aplikací botulotoxinu?

Koneckonců ošetření i zákroků vhodných pro mužskou část populace máme na našich klinikách ještě mnohem víc. Stačí, aby rozbalil v nablýskané obálce pod vánočním stromkem poukázku k nám, a potom nakouknul na naše webové stránky, konkrétně SEM. Pro muže máme vytvořenou dokonce speciální sekci. Přejeme všem obdarovaným úspěšnou volbu a darujícím štědrou ruku při pořizování vánočních dárků :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novinky