Výstavní postava do hodinky!

Soutěživost mezi ženami je všemi známá věc, zvlášť pokud jde o postavu a vzhled. Určitě znáte ten zlostný pocit, když se vaší neoblíbené sousedce nebo kolegyni v práci podaří zhubnout a jen těžko si přiznáváte, že už vypadá lépe než vy. Jenže vám se to ne a ne podařit! Některým ženám bohužel nepomůže ani zdravé stravování či usilovné cvičení.

Číslo 1 v laserových liposukcích

Tuk, který se drží zuby nehty, může do hodinky zmizet pomocí laserové liposukce LipoDefine! Přístroj LipoDefine je jednoznačně nejlepší ve svém oboru, hlavně díky vyvážené vlnové délce 980 nm,která přináší rovnováhu v několika důležitých aspektech laserové liposukce: vysokou účinnost při odstranění tuku, bezpečnost zákroku a vypnutí podkoží a pokožky po zákroku.Velmi důležitá je i rovnováha absorpce laseru, měl by absorbovat rovnoměrně jak v tuku, tak i ve vodě a hemoglobinu.

Příběh jedné z vás

Paní Martina podstoupila u nás na klinice laserovou liposukci LipoDefine, jelikož po 2 dětech nemohla zpět zhubnout těhotenstvím nabraná kila.

A co říká dnes?

„Peníze, které jsem vynaložila na formování mé postavy, považuju za lepší investici, než kdybych si zaplatila třeba nějakou dovolenou. Na dovolené si sice krásně odpočinete a vypnete, ale za týden jste zase zpátky v realitě. Zatímco pevné a štíhlé tělo Vám zůstane už napořád,“ libuje si spokojená klientka MEDICOM Clinic.

7 důvodů proč je LipoDefine tak unikátní:

  • Okamžitý výsledek
  • Žádné riziko vnitřních popálenin díky vyvážené vlnové délce 980 nm
  • Minimální doba rekonvalescence
  • Optimální absorpce u všech důležitých složek tkáně (tuk, voda, hemoglobin)
  • Naprosto bezpečná technika bez krevních ztrát
  • Dokonale vypnutá pokožka po zákroku
  • Bezpečná, rychlá a efektivní liposukce

Co takhle VASER Lipo®?

U nás můžete podstoupit také ultrazvukovou liposukci VASER Lipo®, která se momentálně těší velké oblibě zejména u mužů. Její velkou výhodou je zpevnění kůže v ošetřované oblasti a téměř okamžitý návrat do běžného života a zaměstnání.

 

Novinky