Vaše zkušenosti s MEDICOM Clinic!

MUDr. Peter Ondrejka, MEDICOM Clinic

Existuje celá řada faktorů, které nás ovlivňují při výběru kliniky, kde chceme podstoupit vybraný zákrok. Cena, jméno lékaře, pověst kliniky, prováděné zákroky, tohle vše bereme v úvahu. Určitě se ale shodneme, že rozhodující jsou reference klientů, kteří již nějaký zákrok na klinice podstoupili. Jednu takovou nám poslal náš spokojený klient, který podstoupil operaci očních víček u MUDr. Petera Ondrejky.
Moc děkujeme!

 

Moje zkušenost v Medicom clinic

 

Řetězec plastických výkonů na sebe perfektně navazující s nejvyšší úrovní v Praze má jmenovatele „Medicom clinic“. Ale nejdřív pěkně od začátku. Pokud někdo z Vás přemýšlí o plastice, vyberte si právě tuto zmíněnou kliniku. Jsem s ní velice spokojen a člověk v dnešní době by měl o sebe dbát – a proč ne i tímto směrem. Dne 7. května 2015 jsem se rozhodl, že ve svých čtyřiceti šesti letech podstoupím blefaroplastiku (plastiku horních víček).

MEDICOM Clinic

Jistě to všichni znáte, do dne operace potřebujete v práci udělat co nejvíce věcí, protože jste si vědomi, že po operaci si musíte vzít minimálně jeden týden dovolené. Šel jsem na předoperační vyšetření k panu MUDr. PhDr. Petru Luzumovi. Jistou indispozici na mě poznal, ale s jeho profesionálním přístupem se mi podařilo dát se brzy do pořádku a nastoupit řádně na operaci. V den “D“ v luxusním prostředí jsem dostal klimatizovaný jednolůžkový pokoj se sociálním zařízením. Sestřička mi přinesla iontový nápoj a prášek na uklidnění. Ihned se mne ujal pan MUDr. Hynek Sechovský, anesteziolog, který zvolil pro mě optimální anestezii – hladce jsem usnul, hladce jsem se probudil bez sebemenší nevolnosti! Mile mě překvapilo, že když jsem na chladném operačním sále rozmlouval s příjemnou paní Kateřinou Bauerovou, DiS., anesteziologickou sestrou, že si uléhám na vyhřívaný operační stůl… Po probuzení se excelentně o mě starala staniční sestra Petra Gandiová. Její podávání většího množství tekutin do organismu intravenózní cestou způsobilo to, že jsem se dostal do lepšího stavu, než jsem na tuto kliniku přišel. Jsem celiak – i na to zde při servírování jídla mysleli. Po vystřídání paní Bauerové paní Martinou Rudenkovou pokračovala zdravotní péče se stejnou měrou starostlivosti.

Operace očních víček, MEDICOM Clinic

A říká se, to nejlepší nakonec. Opravdu touto cestou bych chtěl zvláště poděkovat panu MUDr. Peterovi Ondrejkovi, plastickému chirurgovi. Jeho znalosti, zkušenosti a zlaté ruce dokážou na operačním sále zázraky. Jsem s jeho výsledkem práce nadmíru spokojen a vřele doporučuji jeho osobu!

 

Přiznám se, že jsem ze začátku s tímto příspěvkem váhal, mám-li ho vůbec napsat, zasednou k počítači a přemýšlet, jak co napsat. Zda - li je vhodné se podělit s Vámi o mé zážitky, které plynou z Medicom clinic. Na druhou stranu stále ještě v našich zeměpisných šířkách není zakotvena kvalita práce. A proto když už někdo – Medicom clinic – kvalitně práci odvádí, měli bychom o tom vědět, aspoň Vy, kteří stále ještě váháte s určitým zákrokem. Nedávno v jednom známem českém filmu zaznělo cosi ve smyslu, že někdo má velmi jednoduchý styl – vybere si prostě to nejlepší co je, co se nabízí. Tak neváhejte a zkuste to také…

 

Novinky