Péče o pleť je důležitá. A v létě to platí dvojnásob!

Léto už klepe na dveře, a i když jsme si menší „ochutnávku“ už užili, ty pořádně vysoké teploty nás teprve čekají. Hřejivé sluneční paprsky má ráda většina z nás – dobíjejí energii a dodávají vitamín D. Letní měsíce s sebou ale přináší i nástrahy. Naše pokožka je vystavená extrémním podmínkám vnějšího prostředí, a to především vyšším teplotám a ostrým slunečním paprskům. V jejich důsledku pokožka velmi rychle ztrácí vodu, je dehydratovaná a oslabená. Nedostatkem vláhy se oslabuje přirozená kožní bariéra a kůže se může stát citlivější, ztrácí pružnost, zářivost a jas. Proto je více než vhodné se o naši pleť pořádně postarat. Které zákroky jsou pro toto období nejvhodnější? Radí MUDr. Markéta Majerová, korektivní dermatoložka z MEDICOM Clinic v Praze.

MUDr. Markéta Majerová

Mezoterapie – omlazení a hloubková hydratace pokožky obličeje, krku a dekoltu

Princip ošetření: Výživné a hydratující látky (nejčastěji s obsahem kyseliny hyaluronové, případně obohacené o vitaminy a aminokyseliny, které pomáhají prohloubit výsledný efekt) aplikujeme přímo do pokožky, čímž dojde k přirozené podpoře tvorby kolagenu a elastinu.

Jaké má mezoterapie účinky?

  • Zlepšuje vzhled, strukturu a pružnost pokožky.
  • Zpomaluje proces stárnutí a navozuje revitalizační procesy v kůži.
  • Pokožka se vypíná a zpevňují se i kontury obličeje.

 

Cena ošetření celého obličeje: 5990 Kč

“Pro silnou hloubkovou hydrataci pokožky doporučuji použití přístroje Vital Injector, který funguje na principu vakua – přístroj nasaje vybranou oblast pokožky, do které aplikuje materiál prostřednictvím několika mikrojehliček. Látka je aplikována v přesně určeném množství a do přesně zvolené hloubky kůže. Jedná se o účinnou techniku omlazení a hloubkové hydratace pokožky,” doporučuje Dr. Majerová.

 

Mikrojehličkování

Metoda, při které se z aplikačního nástavce vysokou rychlostí vysouvají do kůže jemné mikrojehličky a vytváří na kůži drobné mikrotraumata „kanálky“, kterými se do pokožky zapracují potřebná sera a zlepší její povrch.

  • omlazení pleti
  • redukce jemných vrásek
  • zlepšení textury a tonu pleti
  • barevné sjednocení a projasnění pleti
  • zatažení pórů
  • korekce strií
  • korekce jizev (např. po akné, operacích, úrazech)

 

Cena ošetření celého obličeje: 2990 Kč

 

Ulthera – neinvazivní obličejový lifting

 


Ulthera je jediná technologie na světě, která poskytuje neinvazivní lifting krku, tváří a očního okolí. Ošetření neinvazivním ultrazvukem umožňuje omladit obličej bez použití skalpelu, následné hospitalizace či rekonvalescence. Ošetření pozitivně ovlivňuje povislou kůži v oblasti čelistí a podbradku, vyhladí vrásky v očním okolí a převisy pod dolním víčkem. Ulthera pozitivně ovlivňuje hlubokou podpůrnou tkáň a dostává se do hloubky, kam se dříve mohli podívat pouze plastičtí chirurgové při invazivním liftingu.

Ulthera, MEDICOM clinic

Cena ošetření celého obličeje: 24 990 Kč

Novinky