Dokonalá prsa bez komplikací? Vsaďte na náš nový typ implantátů značky Polytech!

Toužíte po dokonalých ňadrech, a tak zvažujete prsní implantáty, jenže máte strach, že by je vaše tělo přijalo macešsky a zdravotní komplikace by na sebe nenechaly dlouho čekat? Díky novým mamárním implantátům s mikropolyuretanovým povrchem značky Polytech se bát nemusíte. Sledujte, proč...

Láká vás vidina nových pevných prsou přesně podle vašich představ, tudíž koketujete s myšlenkou, že si prsní implantáty pořídíte, ale bojíte se s tím spojených zdravotních rizik, navíc předem víte nebo při nejmenším tušíte, že by vaše tělo implantáty nejspíš přijímalo špatně? Pokud se po úrazech a operacích hůře a dlouho hojíte, na jakýkoliv větší zákrok reaguje vaše tělo spíše negativně, obava může být oprávněná... Ale hlavu vzhůru, máme pro vás dobrou zprávu: Ani v takovém případě se svého snu o svůdném dekoltu nemusíte vzdávat.

Možná vám totiž úplně postačí, vsadíte-li na naši novinku – prsní implantáty značky Polytech – a o žádných komplikacích nebude řeč. Jak je to možné? Jednoduše proto, že byl tento typ implantátů vyvinutý právě pro ženy, jejichž tělo reaguje na jakákoliv cizí tělesa v těle či operativní a jiné zákroky velmi negativně, má prostě tendence se jim vší silou bránit.

Jejich unikátní složení 

Proč tedy právě ony, mamární implantáty s mikropolyuretanovým povrchem? Jak je naznačeno výše, jednoduše proto, abyste si i vy – jejich budoucí nositelka – mohla beze strachu z případných zdravotních komplikací splnit sen o dokonalých prsou. Mamární implantáty Polytech splní vaše přání právě zásluhou mikropolyuretanovému povrchu a dvou k sobě dokonale přiléhajících gelů – tužšího Sharap Gelu a jemnějšího EasyFit Gelu. Tužší z nich udržuje prsní tkáň v žádoucí push-up rovině, v dolní oblasti prsou zase eliminuje rolování kůže a svou tuhostí pak vylučuje i možnost jakéhokoliv vrásnění prsou. Jemnější gel pak zajišťuje přesné přilnutí implantátu k hrudníku, přirozený pohyb prsních tkání i žádoucí pohyblivost tužší části implantátu. Sharap Gel a EasyFit Gel se za žádných okolností samozřejmě neoddělí jeden od druhého.

Další dobré zprávy

Právě zásluhou mikropolyuretanového povrchu a dvou zmíněných gelů se můžou tyto implantáty pochlubit i naznačeným bezpočtem výhod. Jaké to jsou? Z estetického hlediska určitě oceníte fakt, že se jedná o na dotek velmi jemné a přirozené implantáty vzbuzující dojem od přírody krásných prsou. "U těchto implantátů nehrozí posunutí, nedochází k rotacím ani k jejich postupnému klesání. Mamární implanáty Polytech, které se mimo jiné často používají i právě při reoperacích, jsou pochopitelně k dostání v široké nabídce tvarů a lze je implantovat jak pod prsní žlázu, tak pod sval," dodává další potěšující informace MUDr. Pavel Horyna, zkušený plastický chirurg z naší kliniky MEDICOM Clinic. Co dodat? Investice do těchto implantátů se vám určitě vyplatí!

Přesvědčili jsme vás nebo se chcete o těchto implantátech značky Polytech dozvědět něco víc? Pak stačí zavolat na naši bezplatnou linku 800 254 642 nebo vytočit 800 CLINIC a rádi vám vše vysvětlíme! 

 

Novinky