Novinky
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

NOVINKA: BIOSTIMULACE OČNÍHO OKOLÍ POLYNUKLEOTIDY

Game changer v péči o jemné oční okolí, tak by se dala označit biostimulace polynukleotidy. Ošetření mezi jinými vyniká svými regeneračními vlastnostmi a schopností stimulovat přirozené hojivé procesy v těle, aniž by se změnily rysy tváře nebo docházelo k over-filled efektu. Více o metodě biostimulace s korektivní dermatoložkou Sabinou Sellner.

Novinky
Plastická chirurgie
ČÍST VÍCE

Jaké doplňky stravy zařadit v období hojení po plastické operaci?

Kvalitní doplňky stravy dokážou urychlit proces hojení a dokonce příznivě ovlivnit výsledek chirurgického zákroku. Funkční trojkombinací pro období rekonvalescence je Collagen, Aescin MC a Traumawin MC. Jaké benefity přináší jejich zařazení do pooperační rutiny?

Plastická chirurgie
Omlazení
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Tuk jako tekuté zlato v plastické chirurgii

Fat transfer - to jsou dva benefity v jednom zákroku. Tuk odebraný z problematické partie má všestranné uplatnění. V plastické chirurgii se používá k omlazení, doplnění objemu prsou, hýždí či v obličeji a dokonce ke korekci jizev. Co stojí za rostoucí popularitou zákroku?

Estetická medicína
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Podcast MUDr.ování s korektivní dermatoložkou Katarínou Třískovou

Korektivní dermatoložka Katarína Třísková v podcastu MUDr.ování bořila nejeden mýtus o estetické medicíně. Jaké zákroky si nejvíce oblíbila a od kterých dnes v ordinaci naopak ustupuje?

Novinky
Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Buďte hvězdou svého příběhu: Medicom Clinic daruje 10 plastických operací

Každý má právo cítit se hezky ve svém těle. Ne vždy je však život samý med a ne každý si může estetický zákrok dovolit. Proto se Medicom Clinic rozhodla podpořit ty, kteří touží po krásnějším nebo mladším já. Již podvanácté klinika věnuje plastické operace zdarma a 10 výhercům pomůže získat zpět ztracené sebevědomí.

Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Primáře Pavla Horynu zařadil Forbes mezi 50 nejlepších lékařů

Renomovaný časopis Forbes každoročně zveřejňuje žebříček padesáti odborníků, kteří se svým přínosem a profesionalitou zasloužili o rozvoj české medicíny. Prestižní anketa, známá jako „50 nejlepších lékařů Česka“, pečlivě vybírá profesionály napříč různými lékařskými obory, a to včetně plastické chirurgie. Čestné místo v tomto oboru udělila odborná porota primáři pražské a ústecké Medicom Clinic MUDr. Pavlu Horynovi. „Tohoto ocenění si nesmírně vážím“, uvedl oblíbený plastický chirurg Pavel Horyna.

Z kliniky
ČÍST VÍCE

MEDICOM CLINIC ZAZÁŘILA V SOUTĚŽI IEA 2023

V roce 2023 nám udělalo radost hned několik významných ocenění. Nejenže klinika podruhé obhájila titul Nejdůvěryhodnější značky, ale uspěli jsme také na poli online marketingu. Usilovná práce se vyplatila a s novou vizuální identitou Medicom Clinic jsme se umístili přímo na vrcholu prestižní soutěže Internet Effectiveness Awards 2023.

Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Denisa Valová o augmentaci prsou: “Výsledek předčil očekávání.”

Denisa je známá především jako úspěšná influencerka a vítězka reality show Love Island. O zvětšení prsou, které podstoupila na klinice Medicom Clinic, mluví otevřeně a s nadšením. Proč se pro zákrok rozhodla, jak hodnotí svou zkušenost a jaké byly reakce okolí?

Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

MUDr. Pavel Popelka o plastické chirurgii: "Baví mě originalita každého člověka."

MUDr. Pavel Popelka je chirurgem, kterému je vlastní nejen zručnost, ale také všestrannost. V MEDICOM Clinic se specializuje na drobné zákroky v obličeji, za skutečnou výzvu však považuje náročnější výkony, jakým je například plastická operace břicha. Radost mu přináší spokojenost klientů: "Těší mě, když jim výkon změní život, protože získají sebevědomí a jsou šťastnější," dodává.

Estetická medicína
Omlazení
ČÍST VÍCE

Beautifikace - nová éra estetické medicíny

Smyslem beautifikace je vylepšit vzhled tváře tak, aby působila harmonicky a mladistvě. Dermatologové k tomu využívá různé neinvazivní procedury a techniky, které pomohou zvýraznit rysy tváře a zároveň odstranit nedokonalosti. Čím dál více se beautifikace uplatňuje také v anti-agingu.