Novinka: Omlazení nejintimnější ženské oblasti

Toužíte omládnout v té nejintimnější partii, snažíte se najít řešení pro bezpočet vaginálních potíží, tajně sníte o lepších sexuálních prožitcích? Seznamte se s naší novinkou – laserovým ošetřením FemLase!

„FemLase je unikátním laserovým ošetřením, které ženám přináší bezpočet estetických i zdravotních benefitů. Dovede zvýšit jejich sebevědomí zastavením lehké inkontinence či vyřešit jejich časté urogenitální infekce. Díky přirozené obnově elasticity vagíny dovede FemLase také výrazně navýšit kvalitu sexuálního života obou partnerů,“ vyjmenovává hlavní výhody ošetření uroložka MUDr. Vlasta Vyhnánková, PhD., která FemLase nově provádí na pražské a brněnské pobočce MEDICOM Clinic.

Estetické i zdravotní benefity

S nadsázkou se tedy dá říct, že FemLase může pomoci všem ženám – ať už těm, které touží v první řadě po omlazení své nejintimnější oblasti, anebo těm, které hledají především způsob, jak se zbavit řady potíží ve vaginálním prostředí – vaginální suchosti, opakovaných zánětů pochvy a močového měchýře, pocitů svědění a pálení v pochvě, nebo tzv. stresové inkontinence – drobného úniku moči (například při smíchu, zakašlání, kýchnutí či sportu), což často trápí například maminky po porodu přirozenou cestou nebo ženy po menopauze.

Pokud vás ale zajímají především estetické benefity ošetření, věřte, že FemLase dovede ve vaginálním prostředí obnovit tvorbu kolagenu, kyseliny hyaluronové a zpevnit elastinová vlákna, díky čemuž se vagína přirozeně stáhne. Její zúžení a opětovně zvýšená lubrikace pak s sebou přinese ještě jednu další nespornou výhodu – navýší kvalitu vašeho sexuálního života. Díky FemLase si tedy pro sebe i svého partnera vysloužíte také lepší sexuální prožitky a dokonce si dopřejete ještě výraznější orgasmus.

FemLase ženám pomáhá řešit:

  • Ztrátu elasticity a tonusu pochvy
  • Stresovou inkontinenci (drobný až střední únik moči při smíchu, zakašlání, kýchnutí, sportu apod.)
  • Vaginální suchost, sníženou tvorbu vaginální sekretu a podráždění pochvy
  • Sníženou lubrikaci při pohlavním styku a s tím spojenou bolestivost při sexu
  • Pocity svědění a pálení v pochvě
  • Opakované záněty pochvy a močových cest
  • Pokles dělohy po porodu

Rychlé a bezbolestné ambulantní ošetření

A co dalšího zní na tomto ošetření lákavě? Na rozdíl od různých plasticko-chirurgických zákroků se FemLase provádí pouze ambulantně a bez jakékoli anestezie. Ošetření navíc zabere jen pár minut, přibližně 15–20, a vůbec nebolí. Pocity při ošetření se dají přirovnat třeba k vyšetření běžným vaginálním ultrazvukem na gynekologii.  Před začátkem ošetření vám ještě uroložka vysuší tamponkem vaginální prostředí a poté do něj zavede speciální hlavici laseru určenou právě pro vaginální zákroky. Hlavici lékařka zavede až k děložnímu čípku a od tohoto nejzazšího místa ošetření postupuje v pochvě rotačním pohybem hlavice, centimetr po centimetru, směrem ven až k poševnímu vchodu.

Po ošetření vás navíc nečekají téměř žádná omezení. První 4 dny po něm můžete jen lehce „špinit“, proto na tuto dobu raději vynechejte návštěvu bazénů, saun a také vydržte bez sexu. „Pro urychlení fáze hojení vaginálního prostředí po zákroku ženám vřele doporučuji i vaginální čípky s kyselinou hyaluronovou,“ dodává uroložka MUDr. Vlasta Vyhnánková, PhD. z MEDICOM Clinic.

Efekt je dlouhodobý a dostaví se do 6 týdnů

Nakonec vás určitě zajímá, kdy se dočkáte výsledku. Efekt ošetření je dlouhodobý, vydrží přibližně dva roky. Úlevu od svých potíží rozpoznáte po cca 6 týdnech od ošetření. A když byste z výsledkem ještě nebyla 100 % spokojená, můžete si u nás ošetření ještě jednou zdarma zopakovat. „Chceme, aby byly naše klientky s výsledkem ošetření opravdu maximálně spokojeny, proto jim nabízíme, že si můžou FemLase přibližně za 4–6 týdnů po prvním ošetření ještě jednou zopakovat," říká Ing. Petr Toufar, ředitel sítě klinik MEDICOM Clinic.

Před prvním ošetřením je však nutné podstoupit konzultaci zákroku u urologa, který bude FemLase následně provádět. Dále je potřeba také speciální cytologické vyšetření na gynekologii, aby se u klientky vyloučily případné gynekologicko-onkologické potíže.

 

 

Chcete se o intimní laserové novince FemLase dozvědět ještě něco dalšího? Nenašla jste odpověď na svou otázku nebo byste se na ošetření rovnou ráda objednala? Volejte bezplatně na 800 254 642 (800 CLINIC)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novinky