Svěží pleť a zdravé vlasy? Můžete je mít i na podzim!

Sychravé podzimní počasí je na vaší pleti a vlasech znát? Máte pocit, že působíte unaveně, chybí vám zdravý look? Vyzkoušejte hloubkovou hydrataci pleti i vlasů, tzv. mezoterapii. Rozhodně neprohloupíte!

„Při mezoterapii pronikají až do podkoží drobné kapičky zasíťované kyseliny hyaluronové. Jedná se o látku tělu vlastní, která je zodpovědná právě za zmiňovanou hydrataci pokožky. Spolu s ní se ale do pleti dostává i celá řada vitaminů a nukleotidů. Zásluhou všech těchto cenných látek dochází k hloubkové hydrataci pleti, stává se pevnější a pružnější. Ošetření proto slouží i jako prevence stárnutí pleti,“ popisuje korektivní dermatoložka MUDr. Markéta Majerová. Podle ní je toto ošetření vhodné pro tvář, krk, dekolt, ale dokonce i pro hřbety rukou, kde kůže rovněž velmi rychle stárne.

 

MEDICOM Clinic

Pomalejší stárnutí pleti

Mezoterapie pleti se provádí buď jemnými mikrojehličkami (= hydrolifting), kanylkou (= skinbooster) nebo speciální mezopistolí, tzv. Vital Injectorem, kdy do podkoží najednou vjíždí pět mikrojehliček s přednastavenou hloubkou průniku i velikostí kapek. Ošetření se provádí ambulantně, doba jeho trvání se odvíjí od velikosti ošetřované plochy, ale přibližně se jedná o půl hodinu.

Necelou hodinu před mezoterapií je ovšem lepší aplikovat na ošetřovanou lokalitu i znecitlivující krém. Díky němu průnik jehliček či kanylky při následném ošetření téměř neucítíte. „Mezoterapie je vhodná pro všechny typy pleti a vyplatí se ji podstoupit alespoň jednou ročně. Ošetření můžu také vřele doporučit mladším ženám ve věku okolo třiceti let. Mezoterapie totiž platí i za skvělou prevenci tvorby prvních vrásek a při pravidelném ošetřování přibližně jednou do roka může výrazně zpomalit proces stárnutí pleti,“ dodává korektivní dermatoložka.

Poděkují vám i vlasy

Mezoterapie ovšem prospěje nejen vaší pleti, ale také vlasům. Padají-li vám víc, než je zdrávo, jsou suché, lámou se a skoro vůbec vám nerostou, vlasovou mezoterapií je spolehlivě vrátíte do života. „Při vlasové mezoterapii aplikujeme do pokožky hlavy léčivou látku Dermaheal HL, která obsahuje růstové faktory, kmenové buňky, vitamíny atd. Spolu s klíčovými živinami tak vlasové kořínky dostanou impuls k obnově. Pokožka hlavy se prokrví, vlasy zhoustnou, zesílí a budou lesklejší,“ chválí účinky ošetření korektivní dermatoložka MUDr. Iva Obstová.

 

Toužíte-li proto po odpočatější pleti a zdravějších vlasech, tyto dvě ošetření vám rozhodně prospějí. Na mezoterapii pleti v obličeji, dekoltu, hřbetů rukou, anebo na vlasovou mezoterapii se objednávejte na bezplatném čísle 800 254 642. O další informace si můžete napsat také na clinic@medicomclinic.cz a všechny odpovědi získáte i na chatu na wwww.medicomclinic.cz, nebo pokud nám pošlete zprávu na Facebooku ;-) 

 

 

Novinky