„Díky úsměvu klientů vím, že má smysl pokračovat...“

MEDICOM CLINIC

Za sedm let se do naší soutěže Krásnější díky plastice přihlásilo už téměř deset tisíc z vás, toužících po krásnější a mladší tváři nebo postavě snů. A každý rok z té záplavy dopisů vybíráme na klinice deset šťastlivců, kterým se splní jejich tajné přání a podstoupí vysvěnou proměnu. O uplynulém sedmém ročníku i o tom budoucím, do něhož se právě teď můžete přihlásit, jsme si povídali s naší marketingovou manažerkou Pavlou Toufarovou.

Před sedmi lety, kdy naše marketingová manažerka Pavla Toufarová přišla s nápadem vyhlásit soutěž Krásnější díky plastice, by ji ani nikoho jiného asi nenapadlo, jak neuvěřitelný bude mít tenhle seriál různorodých lidských příběhů a srdceryvných osudů ohlas. Do soutěže se za sedm let jejího konání přihlásilo přesně 8 898 z vás a následně proběhlo za stejnou dobu pod hlavičkou této soutěže už 63 zákroků, za nimiž stál tým našich plastických chirurgů ve spolupráci s korektivními dermatoložkami, které krásné výsledky operací vždy ještě doladily – troufáme si říct – k naprosté dokonalosti. Pro zajímavost: Cena všech těchto soutěžních zákroků se už celkově vyšplhala na astronomickou částku 3 763 390 korun.

Na úvod k 7. ročníku proměn jsme si pro vás připravili rozhovor právě s Pavlou Toufarovou, která vám prozradí něco ze zákulisí celé této soutěže.

Pavlo, řekněte nám, jaké zákroky podstoupili vítězky a vítěžové 7. ročníku naší soutěže?

Opět se jednalo o deset proměn, ve kterých se víceméně opakují stejné zákroky, jako v předchozích letech. V plastické chirurgii se toho příliš nemění. Snažíme se ale zařadit i novinky nebo kombinovat plastickou chirurgii s dermatologickým ošetřením, které naše klinika umožňuje.

Kolik různých lékařů se do projektu proměn zapojilo?

Stejně jako nám roste počet zájemců o zákrok, roste i počet zúčastněných chirurgů. Tentokrát se zapojilo osm předních odborníků. Všichni naši lékaři odvádějí úžasnou práci. Někdy je až neuvěřitelné, co dokáží. Jsem opravdu moc ráda, že se do projektu zapojují.

Objeví se v této sedmé sérii vítězných proměn některý zákrok zcela poprvé?

Ano, letos se nám podařilo zapojit do proměn i nový druh faceliftu, který provádíme pouze v lokální anestezii, což je na této operaci unikátní. Klientky jsou moc spokojené, protože rekonvalescence je mnohem rychlejší než u klasického faceliftu, navíc mohou jít ihned po operaci domů.

MEDICOM CLINIC

I když v soutěži převažují ženy, čím si vysvětlujete, že vám přichází stále více dopisů také od mužů?

Muži začínají obecně více dbát o svůj vzhled. Na muže, který podstoupil kosmetickou úpravu, se už navíc nepohlíží nijak zle. Myslím, že určitou roli v tom mohou hrát právě předchozí proměny, protože v uplynulých ročnících jsme vždy vybrali také mužské zástupce. Jejich proměny byly dokonce jedněmi z nejčtenějších a nejobdivovanějších.

Myšlenka vyhlásit soutěž o několik plastických operací zdarma napadla před lety právě vás. Jak jste na to přišla a čekala jste, že bude mít soutěž takový ohlas?

MEDICOM CLINIC

Od první chvíle, kdy jsem nastoupila do MEDICOM Clinic, jsem chtěla prezentovat pouze naše opravdové klientky, protože je to ta nejlepší a nejdůvěryhodnější forma komunikace. Málokdo se ale chce dobrovolně a veřejně přiznat, že podstoupil plastickou operaci, a ještě se u toho nechat vyfotit. Ukázat stav před operací a po ní. Naše soutěž tuto podmínku obnáší, proto jsme rádi, že od výherců získáváme také jejich příběhy.

Můžeme se těšit na proměny také v následujících letech?

Je skvělý pocit vidět tyto ženy a muže během focení po operaci, jak jsou šťastní, usměvaví, jak se jim zvýšilo sebevědomí. Vždy si u toho znovu uvědomím, že v tomto projektu opravdu má smysl pokračovat.

 

Právě startuje 8. ročník! Jak se přihlásit?

A protože vás soutěž stále baví a přihlášek nám chodí každý rok dokonce ještě o něco víc než v roce minulém, přestat s tím zatím rozhodně nehodláme. Naopak! :-) V těchto dnech právě startuje přihlašování do 8. ročníku této soutěže. Podrobnosti se dozvíte na speciálních stránkách k soutěži Krásnější díky plastice, kde najdete mimo jiné i přihlášku k vyplnění.

Jestli se chcete trochu namotivovat a sebrat odvahu pro přihlášení se do soutěže, určitě sledujte náš blog, na kterém vám v následujících týdnech a měsících postupně představíme deset šťastných, kteří soutěž loni vyhráli. Jejich osudy a příběhy jsou pozoruhodné a proměny zrovna tak! Každou proměnu také najdete v jednom z následujících čísel časopisu Marianne.

 

 

 

 

 

 

Plastická chirurgie