„Mladší tvář mi vrátila do očí jiskru i chuť do života.“

Už dvanáct let se paní Šárka (54) stará o nemocného manžela, kterého postihla mozková mrtvice. Veškerý volný čas věnuje jemu, a tak jí už na sebe žádný nezbývá. Starosti a vyčerpání se jí za ty roky vepsaly do tváře. Když si proto jednoho dne uvědomila, že vypadá mnohem starší, zatoužila po změně. Najednou chtěla v zrcadle opět vidět samu sebe.

MEDICOM CLINIC

Paní Šárka se rozhodla pro omlazení obličeje pomocí plastické operace. V naší brněnské MEDICOM Clinic se proto sešla s plastickým chirurgem MUDr. Tomášem Ventrubou, aby si její tvář prohlédl a poradil jí, jaký druh faceliftu by byl pro její obličej nejvhodnější. „Paní Šárka se na mě obrátila s žádostí o řešení vzhledu své tváře. Působila na mě mnohem starší, měla povadlé tváře a velmi unavený pohled. Doporučil jsem jí proto zákrok MyFaceLift v kombinaci s plastickou operací horních víček,“ vysvětluje lékař.

Konzultace a operace se na přání Šárky konala v tentýž den

Konzultace s panem doktorem na Šárku zapůsobila a protože se potřebovala co nejdříve vrátit za svým manželem a být schopná se o něj opět starat, domluvili se s lékařem na tom, že operaci provedou ještě v týž den, kdy Šárka přišla na konzultaci. „Není to běžné, ale pan doktor se mi snažil vyjít maximálně vstříc a vše mi usnadnit, za což jsem mu opravdu vděčná,“ dodává Šárka.

MEDICOM Clinic

Na klinice Šárku okouzlilo luxusní prostředí a velmi milý personál„Pracují tam lidé, kteří své práci opravdu rozumějí. Z jejich jednání je cítit, že jsou to naprostí profesionálové,“ tvrdí nadšeně. Pan doktor Tomáš Ventruba i sestřičky prý Šárce dodali potřebnou odvahu a klid. Před zákrokem totiž Šárka přece jen byla nervózní. „Nic podobného jsem nikdy nezažila. Vlastně jsem si do té doby ani nedovedla představit, jak takoví chirurgové pracují,“ říká.

Při operaci vládla na sále velmi pohodová atmosféra

Během dvouhodinové operace se Šárka cítila opravdu dobře. Po lokální anestezii (několika drobných injekčních vpichů kolem uší) už Šárka vůbec nic necítila, a tak se mohla v klidu zaposlouchat do pohodové hudby, kterou si na sále tým z kliniky v čele s lékařem Ventrubou pustil k práci. Strach z ní přitom postupně opadával. Na výsledek zákroku se Šárka samozřejmě moc těšila. Věřila, že se díky MyFaceLiftu začne sama sobě opět líbit. „Po operaci jsem byla trochu unavená, ale zároveň mi tekly slzy radosti. Dokonce jsem samým štěstím pana doktora objala,“ říká Šárka s úsměvem.

MEDICOM Clinic

Radost z výsledku operace se dostavila už po několika dnech

Za pár dní po operaci zmizel Šárce z obličeje i drobný otok a modřinky už dokázala snadno zamaskovat make-upem. V ten moment se už proto Šárka radovala z výsledku naplno. „Všechno se povedlo na jedničku! Vypadala jsem přesně tak, jak jsem si přála a jsem teď konečně spokojená,“  tvrdí nadšeně. O tom, že se šárka chystá zákrok MyFaceLift podstoupit, věděla předem jen její maminka, ostatní prý Šárka chtěla překvapit a zjistit, jestli si změny třeba všimnou sami. „Doufala jsem ve wow efekt a ten se skutečně dostavil. Podle mojí maminky se mi operací vrátila jiskra do očí a chuť do života. Musím její slova jen potvrdit, opravdu to tak vnitřně cítím,“ dodává Šárka.

Lidé z Šárčina okolí po zákroku nešetřili komplimenty

MEDICOM CLINIC

Co se týče lidí, kteří o zákroku nevěděli, změny si prý na Šárce opravdu všimli. „Známí, kteří mě dlouho neviděli, prohlašovali, že nechápou, jak to dělám, ale vypadám čím dál lépe. Prý nestárnu, zraji jako víno a můj skutečný věk by málokdo odhadl. Z takových komentářů jsem byla úplně paf! A to víte, s jídlem roste chuť... Do budoucna mám proto v plánu ještě nějaká menší dermatologická ošetření. Konkrétně bych se ráda zbavila skvrn na kůži a křečových žil. Jinak jsem ale se sebou už celkem spokojená.“

S výsledkem omlazení obličeje – zákroku MyFaceLift a plastické operace víček – je kromě Šárky spokojený i její operatér, MUDr. Tomáš Ventruba: „Oba zákroky jsme provedli v lokální anestezii a bylo dokonce možné je zkombinovat v jednom operačním výkonu. Operace proběhla hladce, bez nejmenších komplikací. Ve stejném duchu pak pokračovalo i hojení – bylo bezproblémové a rychlé. Jsem rád, že se Šárce výsledek líbí, to je hlavní. Sám jsem s ním také velmi spokojen.“

Jak jít mládí naproti? Známe cestu...

Chtěla byste, aby vaše tvář omládla podobně, jako obličej paní Šárky? Pokud vás zajímají podrobnosti o obou zákrocích, anebo se chcete zeptat na jakýkoliv jiný, zavolejte na číslo 606 306 533, kde se dozvíte veškeré podrobnosti o příslušné operaci. Zároveň se tak můžete rovnou objednat na konzultaci zákroku k některému z našich plastických chirurgů.

Pokud byste si ráda dopřála podobné omlazení jako paní Šárka zdarma, zkuste své štěstí v dalším ročníku naší soutěže Krásnější díky plastice! Podrobnosti o soutěži a podmínách přihlášení se dozvíte přímo na www.krasnejsidikyplastice.cz. Přejeme vám hodně štěstí!

 

 

 

 

 

Plastická chirurgie