Rozšiřujeme tým dermatologie!

Naše klinika se kromě oboru plastické chirurgie věnuje naplno i dermatologii. Jelikož rozšiřujeme nabídku dermatologických ošetření, rozhodli jsme se posílit také tým lékařů v tomto oboru.
Je nám velkou ctí přivítat na naší klinice dvě velice zkušené a vyhledávané dermatoložky, MUDr. Markétu Majerovou a MUDr. Katarínu Třískovou.

MUDr. Katarína Třísková vystudovala 3. lékařskou fakultu UK, obor Všeobecné lékařství. Získala atestaci I. stupně v oboru dermatovenerologie a atestaci v oboru korektivní dermatovenerologie. Dermatologii se věnuje již několit let a získala hned několik certifikátů, např. pro práci s lasery, pro aplikaci kožních implantátů, botulotoxinu, chemického peelingu a manuální lymfodrenáž.
„Rozhodnutí, co na sobě chcete vylepšit, je na Vás. Mým úkolem je Vaše rozhodnutí uskutečnit. Nestačí, když je se svou prací spokojený lékař, spokojený musí být klient.“

MUDr. Markéta Majerová vystudovala 1. lékařskou fakultu UK. Získala atestaci v oboru dermatovenerologie a i korektivní dermatologie. Za dobu, kterou se věnuje dermatologii, získala také několik certifikátů, např. pro práci s biostimulačními a vysokofrekvenčními lasery, pro aplikaci výplňových materiálů, kolagenu a kyseliny hyaluronové, aplikaci botulotoxinu, chemický peeling a pro fotodynamickou terapii.
„Nejdůležitější pro mne je, aby se klient při zákroku cítil příjemně, proceduře rozuměl, odcházel spokojený a rád se vracel. Jako korektivní dermatolog oceňuji, že mám k dispozici ty nejlepší a nejmodernější laserové přístroje“.

Objednejte se na konzultaci ještě dnes.

Novinky