Váš příběh

MUDr. Petr Pachman

V rámci našich pátečních dekoltů, které pravidelně sdílíme na naší Facebookové stránce nám přišel krásný příběh tří kamarádek, které si společně splnily sen o krásnějším dekoltu a podstoupily zvětšení prsou na naší klinice v Brně u MUDr. Petra Pachmana. My moc děkujeme a pokud máte podobný příběh o Vaší cestě k dokonalosti neváhejte nám zaslat Vaše fotografie na e-mail: dekolt@medicomclinic.cz, třeba i s takovým krásným příběhem, jako nám poslaly tyto spokojené klienty.

 

MUDr. Petr Pachman

Jedno město, jeden butik a tři kamarádky

Takhle by se dal stručně charakterizovat náš příběh. Zvětšení prsou jsme všechny podstoupily u pana doktora MUDr. Petra Pachmana, kterému chceme touto cestou ještě jednou poděkovat za dokonale a precizně odvedenou práci. Naším velkým koníčkem a částečně i zaměstnáním je móda a v touto chvílí jsme dosáhly vytouženého vzhledu. Fotky, které zasíláme potvrzují naši velikou spokojenost. Taktéž bychom nerady zapomněly na veškerý personál kliniky MEDICOM Clinic v Brně. Jejich vysoká profesionalita, laskavý a milý přístup nás velmi uklidnil před samotnou operací.

Ještě jednou děkujeme celému týmu z MEDICOM Clinic i Fashion Bardot za zapůjčení modelů na focení.

Pavla + Ingrid + Denisa

 


MUDr. Petr Pachman

Zvětšení prsou je velmi efektní operační zákrok u žen s nedostatečně vyvinutými prsy či u žen, u kterých došlo k redukci žlázové tkáně při hubnutí, endokrinním onemocnění, následkem opakovaného kojení nebo hormonálních změn v klimakteriu. Velikost ženského poprsí je dána objemem tukové tkáně a prsní žlázy. Zvětšení prsou je tedy zákrok, při němž se nedostatek tkáně nahradí speciálními silikongelovými implantáty. Tvar prsních implantátů se volí individuálně dle anatomických podmínek a představ pacientky – kulaté implantáty či anatomické, které kopírují přirozený tvar prsu (tvar kapky). Objem implantátů se nejčastěji pohybuje mezi 250 až 350 ml, s ohledem na přání pacientky a velikosti a tvaru jejího hrudníku.

Na našem pracovišti používáme ke zvětšení prsou silikongelové implantáty pouze od renomovaných světových výrobců. Použití kvalitních silikonových prsních implantátů zaručuje spolehlivý a dlouhodobý efekt a snižuje riziko reakce organizmu na implantát. Přítomnost implantátů nevylučuje schopnost kojení.


 

Proč prsa z MEDICOM Clinic?

 

Objednejte se na konzultaci na tel: 533 306 533

 

Více fotografií a informací o velikostech a značkách implantátů naleznete níže ve fotogalerii.

 

Novinky