Jak se zbavit tuku. Značka: Co nejrychleji a jednou provždy!

Plavková sezona se kvapem blíží... Chcete se už od jejího začátku pyšnit krásnou postavou? Pak byste měla na dokonalých křivkách zapracovat už právě teď! Možností, jak krásnější postavy docílit, navíc existuje spoustu. Co zkusit kromě zdravějšího jídelníčku a pravidelného cvičení i některou z našich šetrných liposukcí? V nabídce kliniky máme hned čtyři invazivní metody a nově dokonce jednu neinvazivní! Ale pěkně popořádku...

Nejběžnější invazivní metodou odsátí tuku je samozřejmě klasická tumescentní liposukce. Její hlavní předností je v porovnání s jinými liposukčními technikami zejména nižší cena, jenže na druhou stranu jsou ostatní invazivní liposukční techniky sice dražší, zato k tělu podstatně šetrnější. Jinými slovy: Po ultrazvukové liposukci VASER Lipo nebo po některé z laserových liposukcí SlimLipo či LipoDefine se totiž dočkáte přibližně o polovinu kratší doby rekonvalescence, minimální bolestivosti (intenzitu lze přirovnat k pouhému namožení či pohmoždění svalů po cvičení) a stejně tak i omezeného výskytu modřin či otoků. A nakonec ještě jedno podstatné plus... Při ultrazvukové ani při laserových liposukcích nejsou zákrokem poškozena kolagenová vlákna zodpovědná za elasticitu pokožky, tudíž vám kůže v místě odsátí tuku nezůstane po zákroku ochablá, jako tomu bývá právě po běžné tumescentní liposukci, ale pokožka naopak se sama přihojí k podkoží, pěkně se vypne a zpevní!
 

Liposukce břicha, MEDICOM Clinic

Laserová liposukce LipoDefine

Zákrok provedl: MUDr. Petr Pachman
Klientka (27 let, 3 děti), před a po laserové liposukci břicha. Odsáto bylo 550ml čistého tuku. Foceno 2 měsíce po zákroku.

Jak probíhají invazivní liposukce?

Průběh jakékoliv invazivní liposukce je následující: Ošetřovaná partie se nejprve napustí roztokem s anestetikem, a pak se do místa zavede jemným vpichem kanyla. V případě šetrnějších a námi doporučovaných laserových liposukcí nebo té ultrazvukové však chirurg ještě před samotným odsáváním tuku projede ošetřovanou oblast mikrokanylou, která je napojena na speciální přístroje SlimLipo, LipoDefine nebo VASER Lipo. Právě zásluhou jednoho z laserů nebo díky přítomnosti ultrazvuku se pak liposukce stává podstatně šetrnější. Navíc se tyto zákroky běžně provádějí pouze v lokální anestezii, tudíž ihned po liposukci odcházíte domů a po 2 až 3 dnech od liposukce se už můžete bez problémů vrátit i do zaměstnání.

Neinvazivní novinka jménem CoolTech

Potřebujete-li být v pracovním procesu okamžitě, ani sebekratší doba rekonvalescence zkrátka ve vašem případě nepřipadá v úvahu, měla byste se tuku zbavit raději neinvazivní metodou – kryolipolýzou CoolTech. Jedná se o velmi efektivní proceduru, která redukuje nežádoucí podkožní tuk jeho zmražením při teplotě - 8°C. K rozpadu tukových buněk dochází v tomto případě postupně – během následujících 6 až 8 týdnů od ošetření je podkožní tuk přirozeně odplavován ven z těla pomocí lymfatického systému. Z toho důvodu je tato metoda maximálně šetrná, pro organismus bezpečná a přitom zůstává vysoce efektivní. Koneckonců například v oblasti břicha slibuje úbytek až o 5, 9 cm! A kdy se dočkáte prvního viditelného zeštíhlení? Už po 15 dnech od jediné terapie! Z nejlepšího výsledku se ale budete radovat přibližně za 2 měsíce od ošetření. Pro maximální efekt můžete ošetření CoolTechem samozřejmě zopakovat, a to až 3x. Vždycky však s odstupem 6 až 8 týdnů mezi jednotlivými terapiemi. Nicméně pokud se vám na CoolTech víckrát nechce, vůbec to nevadí. Přístroj je totiž koncipován tak, aby došlo k viditelnému zeštíhlení ošetřované partie už po jediné terapii. Stoprocentně se máte na co těšit! 

 

Chcete-li se o liposukcích prováděných na naší klinice dozvědět víc – poradit se s odborníkem o tom, jaká metoda by pro vás byla nejvhodnější – můžete kdykoliv zavolat na naši bezplatnou linku 800 254 642 a domluvit si u nás zcela nezávaznou a rovněž bezplatnou konzultaci, kde se o liposukcích dozvíte vše, co potřebujete!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novinky