Plastická chirurgie
Omlazení
ČÍST VÍCE

„Deep plane“ královská metoda mezi facelifty

Facelift posiluje svou pozici mezi nejoblíbenějšími plastickými operacemi. S tím, jak rostou nároky na vlastní vzhled, posouvá se věková hranice. Invazivní omlazení obličeje podstupují i klienti okolo čtyřicítky nebo dokonce mladší. Největším trendem jsou facelifty metodou deep plane. Jak zákrok probíhá a jaké má benefity se dozvíte v rozhovoru s odborníkem na operace obličeje MUDr. Pavlem Kobzíkem.

Plastická chirurgie
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Heleně dala operace břicha naději cítit se ve svém těle pohodlně

Život se s paní Helenou (56) vůbec nemazlil - porod trojčat, péče o čtyři děti, rozvod i vážná autonehoda. Abdominoplastika jí vrátila dávno ztracené pohodlí. Helenin příběh je nejen o její cestě za plochým břichem, ale také o síle vůle a překonání nejedné útrapy.

Novinky
Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

MUDr. Pavel Kobzík: “Plastická operace není rozmar, změní život k lepšímu.”

Trendem v plastické chirurgii je přirozenost, to potvrzuje i operatér Medicom Clinic MUDr. Pavel Kobzík. Estetické zákroky z jeho pohledu nejsou marnotratností nebo honbou za dokonalostí. I malý zákrok dokáže klientkám i klientům vrátit ztracené sebevědomí a příznivě ovlivnit jejich život.

Plastická chirurgie
ČÍST VÍCE

Věnujte svým prsům pozornost, jakou si zaslouží

Zdravá prsa jsou ta nejkrásnější prsa a klíčovou roli v péči o ně hraje prevence. To platí obzvláště u žen po augmentaci prsou, které by měly sonografické vyšetření podstupovat každoročně. Jak prohlídka probíhá a co dokáže odhalit?

Plastická chirurgie
ČÍST VÍCE

Operace prsou vrací ženám po porodu sebevědomí

Paní Aleně (27) po porodu a kojení dvou dětí scházel pocit ženskosti. Augmentace implantáty navrátila jejímu poprsí pevnost i objem a jí ztracenou sebedůvěru. Co byl zlomový okamžik, kdy se mladá maminka rozhodla pro zákrok?

Novinky
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

NOVINKA: BIOSTIMULACE OČNÍHO OKOLÍ POLYNUKLEOTIDY

Game changer v péči o jemné oční okolí, tak by se dala označit biostimulace polynukleotidy. Ošetření mezi jinými vyniká svými regeneračními vlastnostmi a schopností stimulovat přirozené hojivé procesy v těle, aniž by se změnily rysy tváře nebo docházelo k over-filled efektu. Více o metodě biostimulace s korektivní dermatoložkou Sabinou Sellner.

Novinky
Plastická chirurgie
ČÍST VÍCE

Jaké doplňky stravy zařadit v období hojení po plastické operaci?

Kvalitní doplňky stravy dokážou urychlit proces hojení a dokonce příznivě ovlivnit výsledek chirurgického zákroku. Funkční trojkombinací pro období rekonvalescence je Collagen, Aescin MC a Traumawin MC. Jaké benefity přináší jejich zařazení do pooperační rutiny?

Plastická chirurgie
Omlazení
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Tuk jako tekuté zlato v plastické chirurgii

Fat transfer - to jsou dva benefity v jednom zákroku. Tuk odebraný z problematické partie má všestranné uplatnění. V plastické chirurgii se používá k omlazení, doplnění objemu prsou, hýždí či v obličeji a dokonce ke korekci jizev. Co stojí za rostoucí popularitou zákroku?

Estetická medicína
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Podcast MUDr.ování s korektivní dermatoložkou Katarínou Třískovou

Korektivní dermatoložka Katarína Třísková v podcastu MUDr.ování bořila nejeden mýtus o estetické medicíně. Jaké zákroky si nejvíce oblíbila a od kterých dnes v ordinaci naopak ustupuje?

Novinky
Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Buďte hvězdou svého příběhu: Medicom Clinic daruje 10 plastických operací

Každý má právo cítit se hezky ve svém těle. Ne vždy je však život samý med a ne každý si může estetický zákrok dovolit. Proto se Medicom Clinic rozhodla podpořit ty, kteří touží po krásnějším nebo mladším já. Již podvanácté klinika věnuje plastické operace zdarma a 10 výhercům pomůže získat zpět ztracené sebevědomí.