Ceramidy - tajemství zdravé, pevné a hydratované pokožky

Víte, co jsou ceramidy a proč mají nepostradatelný význam pro zdravou pokožku? Tyto přírodní látky mají klíčový vliv na hydrataci, pevnost a odolnost pokožky. Ceramidy se přirozeně vyskytují v naší kůži a tvoří ji až z 50 %. Hlavní úlohou ceramidů je vyplňovat mezery mezi buňkami, čímž působí jako ochranná bariéra, bránící dehydrataci a nepříznivým vnějším vlivům. S přibývajícím věkem a působením okolního prostředí se však množství ceramidů v našem těle snižuje, což může způsobit citlivost a suchost pokožky. Dokonce kolísá i v závislosti na ročním období, kdy v zimních měsících jejich hladina může klesnout až na polovinu oproti letním měsícům.

 

Ceramidy pro odolnou a krásnou pokožku

  • Udržují správnou hydrataci pokožky a brání jejímu vysoušení.
  • Posilují pevnost a pružnost pleti, čímž pomáhají redukovat vrásky.
  • Vytvářejí ochrannou bariéru, která chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy.
  • Podporují léčbu a prevenci kožních problémů, jako jsou atopická dermatitida, ekzémy, lupénka a suchá, popraskaná pokožka.

Novinka - ceramidový nápoj Beauty by MEDICOM Clinic

Nejčastěji se s ceramidy setkáváme ve složení kosmetických přípravků. Největší silou však působí právě uvnitř. S touto myšlenkou vznikly Ceramides značky Beauty by MEDICOM Clinic. Tento doplněk stravy je kromě vysokého obsahu rostlinných ceramidů obohacený o kyselinu hyaluronovou, vitamin C a niacin. Je vhodný i pro vegany a po konzultaci s lékařem i pro těhotné nebo kojící ženy. Ceramidový nápoj nabízí účinné, pohodlné řešení, jak doplnit pro pokožku natolik cenné látky. Díky lahodné chuti pomerančů bez cukru se budete na svou denní beauty rutinu těšit. Odměnou bude pevná, pružná a hydratovaná pleť. Pravidelné užívání má navíc viditelné anti-aging účinky. Chcete se dozvědět více podrobností o Ceramides?

 

Omlazující kúra Ceramides & Collagen

Ceramides v kombinaci s Collagen synergicky působí na vzhled i kvalitu pokožky. Zatímco Collagen vyživuje pleť v hlubších vrstvách, Ceramides vytváří ochrannou bariéru na povrchu. Společně tak tvoří skvělou kombinaci pro mladistvou a zdravou pleť. Oba produkty jsou k dostání na eshopu MEDICOM Clinic nebo na recepcích.

Novinky Omlazení