Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Jak vypadat mladě s korektivní dermatoložkou Sabinou Sellner

MUDr. Sabina Sellner z Medicom Clinic jako host pořadu Káva o čtvrté v ČRo Dvojka poradila posluchačům, jak pečovat o pleť nejen ve zralejším věku. V rozhovoru s moderátorkou Patricií Strouhalovou si povídaly také o vlivu genetiky na stárnutí a jak dokáže pomoci estetická medicína k udržení mladistvého vzhledu co možná nejdéle.

Novinky
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

NOVINKA: BIOSTIMULACE OČNÍHO OKOLÍ POLYNUKLEOTIDY

Game changer v péči o jemné oční okolí, tak by se dala označit biostimulace polynukleotidy. Ošetření mezi jinými vyniká svými regeneračními vlastnostmi a schopností stimulovat přirozené hojivé procesy v těle, aniž by se změnily rysy tváře nebo docházelo k over-filled efektu. Více o metodě biostimulace s korektivní dermatoložkou Sabinou Sellner.

Estetická medicína
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Podcast MUDr.ování s korektivní dermatoložkou Katarínou Třískovou

Korektivní dermatoložka Katarína Třísková v podcastu MUDr.ování bořila nejeden mýtus o estetické medicíně. Jaké zákroky si nejvíce oblíbila a od kterých dnes v ordinaci naopak ustupuje?

Estetická medicína
Dermatologie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

MUDr. Eva Müllerová: "ESTETICKOU DERMATOLOGII BERU JAKO POMOCNÍKA, ABYCHOM SE LÍBILI SAMI SOBĚ."

MUDr. Eva Müllerová je novou tváří dermatologie MEDICOM Clinic v Brně. Pro svůj vlídný přístup, profesionalitu i znalosti těch nejnovějších metod a technik, které si přiváží ze světových i tuzemských kongresů estetické medicíny, si ji klienti nemohou vynachválit. S paní doktorkou jsme si popovídali nejen o jejím vztahu k dermatologii, ale i o tom, co ráda dělá mimo svou ordinaci.

Estetická medicína
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Spisovatelka Radka Třeštíková podstupuje odstranění tetování

Se známou českou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou jsme si povídali o tetování. Proč se rozhodla nechtěný motiv odstranit a jak vnímá samotnou proceduru na vlastní kůži se dozvíte v rozhovoru.

Dermatologie
ČÍST VÍCE

Vlasová mezoterapie pro zdravou pokožku hlavy a pevné vlasy

Benefity mezoterapie pro pleť jsou dobře známé. Regeneračních účinků se stále častěji využívá také v případě onemocnění vlasové pokožky a při vypadávání vlasů. Hloubkově vyživuje vlasy od kořínků a pomáhá při potížích jako dermatitida, psoriáza nebo alopecie. Pokud sledujete větší počet vypadaných vlasů nebo vás trápí problematická kůže, mezoterapie HAIR může být účinným řešením.

Novinky
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Zůstaly Vám po létě pigmentové skvrny? Poradíme, jak se jich zbavit

Pozorujete na své pokožce pigmentace a jiné barevné nerovnosti? Léto a slunění dává těmto nedokonalostem vyniknout. Pokožka pak může působit nepěstěným dojmem a celkově přidávat roky navíc. Účinným řešením je nové ošetření, které si dermatoložky MEDICOM Clinic ihned oblíbily - fotorejuvenace IPL pro mladistvou pleť.

Novinky
Estetická medicína
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Co byste měli vědět o mikrojehličkové radiofrekvenci

Hledáte efektivní a bezpečný způsob, jak omladit svou pokožku obličeje nebo těla? Pak byste měli vědět o mikrojehličkové radiofrekvenci, která se stala celosvětovým hitem. Co všechno svede a na co se připravit před ošetřením, které si zamilovaly nejen celebrity, se dočtete v článku.