Plastická chirurgie
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Heleně dala operace břicha naději cítit se ve svém těle pohodlně

Život se s paní Helenou (56) vůbec nemazlil - porod trojčat, péče o čtyři děti, rozvod i vážná autonehoda. Abdominoplastika jí vrátila dávno ztracené pohodlí. Helenin příběh je nejen o její cestě za plochým břichem, ale také o síle vůle a překonání nejedné útrapy.

Plastická chirurgie
Omlazení
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Tuk jako tekuté zlato v plastické chirurgii

Fat transfer - to jsou dva benefity v jednom zákroku. Tuk odebraný z problematické partie má všestranné uplatnění. V plastické chirurgii se používá k omlazení, doplnění objemu prsou, hýždí či v obličeji a dokonce ke korekci jizev. Co stojí za rostoucí popularitou zákroku?

Plastická chirurgie
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Proměna Martina: Břicho ploché jako nikdy předtím

Martina (30) trápilo kvůli jeho nadváze nízké sebevědomí. Odhodláním a vytrvalostí se mu podařilo zhubnou neuveřitelných 50 kg. K vysněné postavě mu zbývalo už jen jediné - odstranit nadbytečnou kůži na břiše. Sen se mu splnil díky abdominoplastice, kterou provedl primář MUDr. Pavel Horyna. Jaký je výsledek Martinovy proměny?

Plastická chirurgie
Estetická medicína
Hubnutí
Cévní chirurgie
ČÍST VÍCE

Splňte jí nejtajnější přání o kráse

S blížící se vánoční atmosférou přichází i přemítání, čím potěšit svou drahou polovičku, maminku, sestru nebo kamarádku. Pokud Vám tvůrčí inspirace dochází, není důvod k panice. Darujte to nejcennější - krásný pocit ze sebe sama a buďte pro ni nejmilejším Ježíškem. Představujeme 5 vánočních best-sellerů MEDICOM Clinic.

Plastická chirurgie
Estetická medicína
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Dárky, za které Vás bude na rukou nosit

Po čem muži vlastně touží? Nápady na vánoční dárky pro Vašeho milého ne a ne se dostavit? Nepodléhejte panice a inspirujte se best-of dárky pro muže, se kterými se zaručeně trefíte. Splňte mu jeho tajné přání o mladším “já”. V MEDICOM Clinic se o spokojenost Vašeho partnera postarají ti nejpovolanější odborníci na estetickou medicínu.

Plastická chirurgie
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Diastáza a jak dostat břišní svalstvo zpět na správné místo

Diastáza břišních svalů je poměrně častý problém nejen žen po porodu. Nepříjemnosti s tím spojené přitom mohou přetrvávat i mnoho let. O neinvazivních i chirurgických metodách léčby se více dozvíte v článku.

Plastická chirurgie
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Proměna Zuzany: znovu našla sebevědomí díky plastické operaci břicha

Zuzana (31) je maminkou čtyř ratolestí a nastávající nevěstou. Jako každá žena se i ona chce cítit ve svůj velký den krásná. Trápila ji však povolená kůže na břiše, která jí zůstala po několika porodech, a se kterou si ani cvičení nebo diety neporadily. Rozhodla se proto podstoupit abdominoplastiku, která jí nakonec sen o plochém bříšku splnila.

Plastická chirurgie
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Proměna Marie: plastická operace jí vrátila chuť do života

Marie (32) všechnu energii i čas věnuje dceři Karolínce, u níž komplikace při porodu způsobily závažné zdravotní problémy. Obě jsou velké bojovnice a s životními útrapami se perou statečně. Mladá maminka však toužila po změně. Chtěla se cítit ve svém těle znovu spokojeně a hezky. Sen o plochém bříšku jí splnil MUDr. Pavel Popelka.