Novinky
Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

MUDr. Pavel Kobzík: “Plastická operace není rozmar, změní život k lepšímu.”

Trendem v plastické chirurgii je přirozenost, to potvrzuje i operatér Medicom Clinic MUDr. Pavel Kobzík. Estetické zákroky z jeho pohledu nejsou marnotratností nebo honbou za dokonalostí. I malý zákrok dokáže klientkám i klientům vrátit ztracené sebevědomí a příznivě ovlivnit jejich život.

Novinky
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

NOVINKA: BIOSTIMULACE OČNÍHO OKOLÍ POLYNUKLEOTIDY

Game changer v péči o jemné oční okolí, tak by se dala označit biostimulace polynukleotidy. Ošetření mezi jinými vyniká svými regeneračními vlastnostmi a schopností stimulovat přirozené hojivé procesy v těle, aniž by se změnily rysy tváře nebo docházelo k over-filled efektu. Více o metodě biostimulace s korektivní dermatoložkou Sabinou Sellner.

Novinky
Plastická chirurgie
ČÍST VÍCE

Jaké doplňky stravy zařadit v období hojení po plastické operaci?

Kvalitní doplňky stravy dokážou urychlit proces hojení a dokonce příznivě ovlivnit výsledek chirurgického zákroku. Funkční trojkombinací pro období rekonvalescence je Collagen, Aescin MC a Traumawin MC. Jaké benefity přináší jejich zařazení do pooperační rutiny?

Novinky
Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Buďte hvězdou svého příběhu: Medicom Clinic daruje 10 plastických operací

Každý má právo cítit se hezky ve svém těle. Ne vždy je však život samý med a ne každý si může estetický zákrok dovolit. Proto se Medicom Clinic rozhodla podpořit ty, kteří touží po krásnějším nebo mladším já. Již podvanácté klinika věnuje plastické operace zdarma a 10 výhercům pomůže získat zpět ztracené sebevědomí.

Novinky
Plastická chirurgie
ČÍST VÍCE

Co přinese rok 2024 v plastické chirurgii?

V České republice provedou plastičtí chirurgové ročně přibližně 30 tisíc zákroků. Zájem o zákroky meziročně narůstá o 10 % a mezi nimi přibývá i mužská klientela. Které trendy čekají českou plastickou chirurgii v roce 2024 a jakých novinek se dočkáme?

Novinky
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Hattrick! MEDICOM Clinic je opět nejdůvěryhodnější klinikou estetické medicíny

Prestižní ocenění Nejdůvěryhodnější značka jsme znovu získali díky vám. Již potřetí v řadě si čeští spotřebitelé zvolili kliniku MEDICOM Clinic jako tu, které v rámci estetické medicíny nejvíce věří. Vítězství je uznáním usilovné práce celého týmu. A co k obhájení titulu říká ředitel Ing. Petr Toufar?

Novinky
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Tváří nového vydání magazínu BE BEAUTIFUL se stala moderátorka Sandra Pospíšilová

Moderátorka, úspěšná podnikatelka, dvojnásobná maminka Sandra Pospíšilová se v inspirujícím rozhovoru svěřila jak prožívala návrat na televizní obrazovky, podělila se také o příběh vlastní kosmetické značky KĒORY YOUNG a dala nahlédnout i do svého soukromí. Celý magazín si můžete přečíst online.

Novinky
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Zůstaly Vám po létě pigmentové skvrny? Poradíme, jak se jich zbavit

Pozorujete na své pokožce pigmentace a jiné barevné nerovnosti? Léto a slunění dává těmto nedokonalostem vyniknout. Pokožka pak může působit nepěstěným dojmem a celkově přidávat roky navíc. Účinným řešením je nové ošetření, které si dermatoložky MEDICOM Clinic ihned oblíbily - fotorejuvenace IPL pro mladistvou pleť.