Novinky
Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

MUDr. Pavel Kobzík: “Plastická operace není rozmar, změní život k lepšímu.”

Trendem v plastické chirurgii je přirozenost, to potvrzuje i operatér Medicom Clinic MUDr. Pavel Kobzík. Estetické zákroky z jeho pohledu nejsou marnotratností nebo honbou za dokonalostí. I malý zákrok dokáže klientkám i klientům vrátit ztracené sebevědomí a příznivě ovlivnit jejich život.

Novinky
Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Buďte hvězdou svého příběhu: Medicom Clinic daruje 10 plastických operací

Každý má právo cítit se hezky ve svém těle. Ne vždy je však život samý med a ne každý si může estetický zákrok dovolit. Proto se Medicom Clinic rozhodla podpořit ty, kteří touží po krásnějším nebo mladším já. Již podvanácté klinika věnuje plastické operace zdarma a 10 výhercům pomůže získat zpět ztracené sebevědomí.

Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Primáře Pavla Horynu zařadil Forbes mezi 50 nejlepších lékařů

Renomovaný časopis Forbes každoročně zveřejňuje žebříček padesáti odborníků, kteří se svým přínosem a profesionalitou zasloužili o rozvoj české medicíny. Prestižní anketa, známá jako „50 nejlepších lékařů Česka“, pečlivě vybírá profesionály napříč různými lékařskými obory, a to včetně plastické chirurgie. Čestné místo v tomto oboru udělila odborná porota primáři pražské a ústecké Medicom Clinic MUDr. Pavlu Horynovi. „Tohoto ocenění si nesmírně vážím“, uvedl oblíbený plastický chirurg Pavel Horyna.

Z kliniky
ČÍST VÍCE

MEDICOM CLINIC ZAZÁŘILA V SOUTĚŽI IEA 2023

V roce 2023 nám udělalo radost hned několik významných ocenění. Nejenže klinika podruhé obhájila titul Nejdůvěryhodnější značky, ale uspěli jsme také na poli online marketingu. Usilovná práce se vyplatila a s novou vizuální identitou Medicom Clinic jsme se umístili přímo na vrcholu prestižní soutěže Internet Effectiveness Awards 2023.

Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Denisa Valová o augmentaci prsou: “Výsledek předčil očekávání.”

Denisa je známá především jako úspěšná influencerka a vítězka reality show Love Island. O zvětšení prsou, které podstoupila na klinice Medicom Clinic, mluví otevřeně a s nadšením. Proč se pro zákrok rozhodla, jak hodnotí svou zkušenost a jaké byly reakce okolí?

Plastická chirurgie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

MUDr. Pavel Popelka o plastické chirurgii: "Baví mě originalita každého člověka."

MUDr. Pavel Popelka je chirurgem, kterému je vlastní nejen zručnost, ale také všestrannost. V MEDICOM Clinic se specializuje na drobné zákroky v obličeji, za skutečnou výzvu však považuje náročnější výkony, jakým je například plastická operace břicha. Radost mu přináší spokojenost klientů: "Těší mě, když jim výkon změní život, protože získají sebevědomí a jsou šťastnější," dodává.

Novinky
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Hattrick! MEDICOM Clinic je opět nejdůvěryhodnější klinikou estetické medicíny

Prestižní ocenění Nejdůvěryhodnější značka jsme znovu získali díky vám. Již potřetí v řadě si čeští spotřebitelé zvolili kliniku MEDICOM Clinic jako tu, které v rámci estetické medicíny nejvíce věří. Vítězství je uznáním usilovné práce celého týmu. A co k obhájení titulu říká ředitel Ing. Petr Toufar?

Novinky
Z kliniky
ČÍST VÍCE

Tváří nového vydání magazínu BE BEAUTIFUL se stala moderátorka Sandra Pospíšilová

Moderátorka, úspěšná podnikatelka, dvojnásobná maminka Sandra Pospíšilová se v inspirujícím rozhovoru svěřila jak prožívala návrat na televizní obrazovky, podělila se také o příběh vlastní kosmetické značky KĒORY YOUNG a dala nahlédnout i do svého soukromí. Celý magazín si můžete přečíst online.