Estetická medicína
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Podcast MUDr.ování s korektivní dermatoložkou Katarínou Třískovou

Korektivní dermatoložka Katarína Třísková v podcastu MUDr.ování bořila nejeden mýtus o estetické medicíně. Jaké zákroky si nejvíce oblíbila a od kterých dnes v ordinaci naopak ustupuje?

Estetická medicína
Omlazení
ČÍST VÍCE

Beautifikace - nová éra estetické medicíny

Smyslem beautifikace je vylepšit vzhled tváře tak, aby působila harmonicky a mladistvě. Dermatologové k tomu využívá různé neinvazivní procedury a techniky, které pomohou zvýraznit rysy tváře a zároveň odstranit nedokonalosti. Čím dál více se beautifikace uplatňuje také v anti-agingu.

Plastická chirurgie
Estetická medicína
Hubnutí
Cévní chirurgie
ČÍST VÍCE

Splňte jí nejtajnější přání o kráse

S blížící se vánoční atmosférou přichází i přemítání, čím potěšit svou drahou polovičku, maminku, sestru nebo kamarádku. Pokud Vám tvůrčí inspirace dochází, není důvod k panice. Darujte to nejcennější - krásný pocit ze sebe sama a buďte pro ni nejmilejším Ježíškem. Představujeme 5 vánočních best-sellerů MEDICOM Clinic.

Plastická chirurgie
Estetická medicína
Hubnutí
ČÍST VÍCE

Dárky, za které Vás bude na rukou nosit

Po čem muži vlastně touží? Nápady na vánoční dárky pro Vašeho milého ne a ne se dostavit? Nepodléhejte panice a inspirujte se best-of dárky pro muže, se kterými se zaručeně trefíte. Splňte mu jeho tajné přání o mladším “já”. V MEDICOM Clinic se o spokojenost Vašeho partnera postarají ti nejpovolanější odborníci na estetickou medicínu.

Estetická medicína
Dermatologie
Z kliniky
ČÍST VÍCE

MUDr. Eva Müllerová: "ESTETICKOU DERMATOLOGII BERU JAKO POMOCNÍKA, ABYCHOM SE LÍBILI SAMI SOBĚ."

MUDr. Eva Müllerová je novou tváří dermatologie MEDICOM Clinic v Brně. Pro svůj vlídný přístup, profesionalitu i znalosti těch nejnovějších metod a technik, které si přiváží ze světových i tuzemských kongresů estetické medicíny, si ji klienti nemohou vynachválit. S paní doktorkou jsme si popovídali nejen o jejím vztahu k dermatologii, ale i o tom, co ráda dělá mimo svou ordinaci.

Estetická medicína
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Spisovatelka Radka Třeštíková podstupuje odstranění tetování

Se známou českou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou jsme si povídali o tetování. Proč se rozhodla nechtěný motiv odstranit a jak vnímá samotnou proceduru na vlastní kůži se dozvíte v rozhovoru.

Novinky
Estetická medicína
Omlazení
Dermatologie
ČÍST VÍCE

Co byste měli vědět o mikrojehličkové radiofrekvenci

Hledáte efektivní a bezpečný způsob, jak omladit svou pokožku obličeje nebo těla? Pak byste měli vědět o mikrojehličkové radiofrekvenci, která se stala celosvětovým hitem. Co všechno svede a na co se připravit před ošetřením, které si zamilovaly nejen celebrity, se dočtete v článku.

Estetická medicína
Omlazení
ČÍST VÍCE

Lifting obličeje bez bolesti nebo jizev

Toužíte po ostřejších konturách a vypnuté pleti? Pokud se necítíte na invazivní chirurgický zákrok, pak je tou pravou alternativou zcela neinvazivní SMAS lifting obličeje a krku. Přečtěte si to nejzajímavější o přístrojovém ošetření s nejmodernější technologii HIFU, které Vás omladí o řadu let.