Čím potěšit pod stromečkem? Tipy na vánoční dárky nejen po ženy

Poukaz MEDICOM Clinic

Vánoce se neúprosně blíží... Přemýšlíte, jakými dárky letos o Vánocích potěšíte své nejbližší? Věnujte jim dárkovou poukázku k nám a potěšte je ošetřením či zákrokem, který jim prospěje na těle i na duši. Na co například by mohl někdo z vaší rodiny a přátel vánoční dárkovou poukázku uplatnit? Připravili jsme pro vás (ne)malou inspiraci! ;-)
 

Intimní omlazení pro sebe

Než začnete pořizovat dárky pro ostatní, bez výčitek si dopřejte i jeden pro sebe. Toužíte-li omládnout ve svých nejintimnějších místech nebo vás třeba po porodu či menopauze začala trápit lehká až střední inkontinence, pořiďte sama sobě poukázku na laserové ošetření FemLase. Zákrok se provádí pouze ambulatně a trvá jen okolo dvaceti minut. Navíc vás po něm nečeká téměř žádná rekonvalescence, a tak se jeho podstoupení může tak trochu stát i vašim malým tajemstvím... Speciální laser, kterým se ošetření provádí, vám mimo jiné dokáže ulevit i od bolesti při sexu. Díky tomuto ošetření si tedy opět začnete něco tak příjemného, jako je sex, znovu užívat. Sečteno a podtrženo: tímto dárkem v podstatě nepotěšíte jen sebe, ale zrovna tak i svůj protějšek.

MEDICOM Clinic

Hydratace pleti pro kamarádku

Snad každá žena uvítá možnost udělat něco pro své zdraví a krásnou pleť. Ne jinak na tom určitě bude i vaše dobrá kamarádka. Zkuste ji proto o letošních Vánocích potěšit třeba poukázkou na tzv. mezoterapii, hloubkovou hydrataci pleti. Tímto ambulantním ošetřením se totiž až do podkoží pleti dostane řada výživných látek – antioxidanty, vitaminy a především cenná kyselina hyaluronová. Mezoterapií se proto pleť dostatečně vyživí, zhydratuje a dokonce z ní vymizí jemné vrásky. Buďte si jistá, že až se pár dní po ošetření opět setkáte se svou kamarádkou, bude jí to až neobvykle slušet. Odpočatá a zdravím zářivá pleť je zkrátka dárkem k nezaplacení. A když nad tím tak přemýšlíme... Asi by stálo za to, abyste se k nám na mezoterapii objednaly rovnou společně, co říkáte? :-)

Vyhlazení vrásek pro maminku

Poslední dobou jen tiše a smutně pozorujete, jak vám maminka stárne před očima...? :-( Nejspíš si i ona v zrcadle všimla rychle přibývajících vrásek a jejich přítomnost jí dost možná není lhostejná. Dopřejte proto mamince letos o Vánocích omlazení pleti pomocí výplně s kyselinou hyaluronovou nebo aplikaci botulotoxinu – dvě nejčastěji vyhledávané druhy anti-age ošetření v oblasti estetické medicíny. Uvidíte, že poukázku na takové ošetření uvítá s upřímnou radostí a vděčností. Akorát vás asi jako každá maminka konejšivě upozorní, že jste si s dárkem pro ni neměla dělat žádné starosti, znáte to.

Odpočaté oči pro babičku

MEDICOM CLINIC

My ženy se chceme líbit svému okolí v každém věku. Pamatujte proto s poukázkou i na svou babičku, která by si určitě zasloužila trochu odpočatější pohled na svět, a to doslova. Kůže v oblasti horních víček s věkem postupně vadne a padá směrem dolů, čímž tváři nejen nelichotí, ale často komplikuje i samotné vidění. Pokud si tedy na problémy s očima a povadlou kůži na víčkách tu a tam postěžuje i vaše babička, věnujte jí proto právě poukázku na plastiku horních víček. Bát se o ni nemusíte. V dnešní době se jedná o běžně podstupovaný zákrok, který má kromě estetického benefitu i zmíněný zdravotní přínos. Nadměrné slzení očí, jejich pálení i bolesti hlavy se pro babičku stanou minulostí a o pár let mladší tvář pro ni určitě bude příjemný bonus. ;-)

Odstranění tetování pro dceru

odstranění tetování

Vaše dcera podlehla v pubertě boomu tetováže, ale teď po letech zjistila, že už ho na své kůži vlastně nechce? V tom případě jí pod stromeček věnujte poukázku na odstranění tetování pomocí laseru. Sice k nám kvůli tomu přijde hned několikrát (počet opakování záleží na velikosti tetování, jeho barvě, typu kůže apod.), ale za to ji laser oproti jiným metodám odstranění tetování nezanechá na kůži žádné jizvy. Zimní měsíce jsou pro postupné odstraňování tetováže laserem přímo ideální. A darovat dceři pod stromeček čistší tělo bez jakéhokoli nelichotivého obrázku? To je přece dárek vskutku originální.

Laserová epilace pro švagrovou

Neznáme ženu, kterou by bavilo udržovat svou kůži v určitých partiích neustále hladkou, bez chloupků. Naopak ale známe spoustu takových, které si pochvalují efekt trvalé laserové epilace, kterou u nás podstoupily. Dárkovou poukázkou na trvalou laserovou epilaci proto můžete pod stromečkem nadchnout třeba svou švagrovou, ale dost možná i někoho jiného z rodiny, anebo klidně opět některou ze svých kamarádek. Trvalou laserovou epilací vlastně věnujete každé ženě mnohem víc času pro sebe. Asi se totiž shodneme na tom, že vzácné chvilky volného času se dají strávit mnohem příjemněji, než s depilačním strojkem o samotě v koupelně.

Hustší vlasy pro manžela

MEDICOM CLINIC

Všimla jste si, že vašemu manželovi začaly řídnout vlasy? Pokud víte o tom, že je z jejich úbytku nervózní i on, místo rádoby zázračných šamponů a jiných kosmetických produktů mu rovnou pořiďte poukázku na vlasovou mezoterapii. Při této proceduře, na kterou k nám váš manžel přijde hned několikrát, se přímo do pokožky hlavy vstřikuje léčivá látka Dermaheal HL, která je bohatá na výtažky z kmenových buněk, vitaminy skupiny B, aminokyseliny a zinek. Přibližně po třech měsících od podstoupení této léčebné kúry by měl váš partner rozpoznat efekt v podobě hustších, silnějších a lesklejších vlasů. Má se na co těšit!

vánoční poukaz

Chcete se o prodeji vánočních dárkových poukázek k nám do MEDICOM Clinic dozvědět víc? Klikněte na www.medicomclinic.cz/vanoce a zjistěte, jaké další dárky od nás zdarma k poukázkám dostanete.

Pokud vás už rovnou zajímá, jak v praxi poukázky uplatnit, stačí rozkliknout odkaz www.medicomclinic.cz/poukazy. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme Vám krásné, radostné i štědré Vánoce! :-)

Novinky