Krásnější díky plastice: Vyhrajte proměnu, o jaké dávno sníte

Toužíte po menším bříšku, pevnějším poprsí, hezčím nosu nebo třeba mladší tváři? Váš sen se teď může splnit! Právě totiž odstartoval další ročník naší soutěže Krásnější díky plastice, kde je ve hře hned 10 plastických operací zdarma!

Je to až neuvěřitelné, ale právě začal už 7. ročník soutěže Krásnější díky plastice, kde každoročně soutěžíte o několik plastických operací zdarma. Posíláte nám své dopisy, životní příběhy a osudy, k tomu přikládáte své fotografie. Za šest předchozích ročníků soutěže už na kliniku přišlo více než sedm a půl tisíce přihlášek a další už k nim začaly přibývat po oficiálním zahájení letošního ročníku.

Mgr. Pavla Toufarová

„Co dopis, to osobitý příběh. Je skutečně těžké vybrat jen zlomek těch, kterým pomůžeme v jejich cestě za znovu nabytou krásou, říká na úvod naše marketingová managerka Mgr. Pavla Toufarová, která všechny příchozí dopisy čte a ty nejpoutavější z nich předává našim plastickým chirurgům, aby udělali finální verdikt.

Kdo soutěží a proč se také přihlásit

Do naší soutěže se každoročně hlásí především mladé maminky, které by si přály operací vylepšit velikost a tvar poprsí, anebo zpevnit po porodu ochablé bříško. „Sama jsem už dvojnásobnou maminkou a z vlastní zkušenosti vím, jakými změnami ženské tělo v tomto období prochází. Pokud tedy ženu trápí nějaký nedostatek na kráse, který dokáže vyřešit plastická operace, velmi takový zákrok podporuji.” 

Dopisy ale přicházejí i od starších žen, se kterými se život nikdy příliš nemazlil. Nyní proto touží po omlazení obličeje a chtějí podstoupit zákroky typu facelift, tedy plastickou operaci obličeje, nebo třeba plastiku víček.

Kožní převisy na víčkách i ošklivé váčky pod očima ale vadí i mužům. Ne všechny přihlášky tedy přicházejí od žen, naopak jich k nám každoročně doputuje o něco více také od pánů. Pohlaví ani věk zkrátka nehraje roli. Zbavit se nějaké té estetické nedokonalosti a opět nabýt dávno ztracené zdravé sebevědomí si přece zaslouží každý z nás.

„To, jak se žena a muž cítí, je důležité pro jejich rodinu, okolí, práci a hlavně pro ně samotné. Musí o sobě vědět, že jsou zdraví, krásní a šťastní. Jsem proto moc ráda, že se můžeme spolu s našimi výherkyněmi a výherci podílet na tak důležité hodnotě v jejich životě,” dodává Pavla Toufarová.

Střípky osudů a proměn z minulých ročníků

A jak soutěž změnila život těm, na které se usmálo štěstí a jednu z plastických operací podle vlastního přání vyhráli? Jejich slova mluví za vše...

plastika nosu

Nikola, 24 let, plastická operace nosu:

„Už na základní škole se mi spolužáci posmívali kvůli velkému a křivému nosu. Říkali mi, že vypadám jako ježibaba a já se s jejich posměšky nikdy nedokázala vypořádat. Od svých devatenácti let navíc pracuji jako servírka a můj ošklivý nos mi hodně vadil i při kontaktu se zákazníky. Díky plastice nosu, kterou jsem podstoupila na klinice v Praze u pana doktora Petera Ondrejky, se ale dnes cítím přímo božsky! To si snad nikdo ani neumí představit, jak se vám uleví, když nemusíte neustále řešit, jestli se na vás někdo dívá jen kvůli vašemu nosu...”

plastika prsou

Dominika, 27 let, zvětšení prsou implantáty:

„Kvůli kojení a velkému výkyvu váhy v těhotenství mi z prsou zbylo něco, co se jimi snad ani nazvat nedá... Kdykoliv jsem se svlékla, vyhýbala jsem se proto zrcadlu obloukem a bylo mi do pláče. Aby toho nebylo málo, když bylo dceři deset měsíců, opustil mě partner. Vidina toho, že se před někým ještě někdy svléknu, mi naháněla husí kůži. Moje sebevědomí bylo na nule a já se styděla svléknout dokonce i před panem doktorem Pavlem Horynou, ke kterému jsem přišla na augmentaci. Dnes je všechno jinak, jsem šťastná. Žiji, pracuji, sportuji. Nákupy spodního prádla mě baví a nejvíce si užívám, když podprsenku vůbec nenosím. To jsem si dříve rozhodně nemohla dovolit.”

plastika očních víček

Roman, 57 let, plastická operace horních víček:

„Pracuji v nahrávacím studiu, kde moje oči dostávají pořádně zabrat. Problémy se zrakem jsem ale míval také při sportu – oči mi hodně slzely a já špatně viděl. Plastiku víček u pana primáře Michala Pulse jsem si ale přál podstoupit i z toho důvodu, že jsem chtěl vypadat o trochu mladší. Mám teprve jedenáctiletého syna a chtěl jsem více zapadnout mezi výrazně mladší tatínky. Dnes se dívám na svět úplně jinýma očima. Od operace mi oči neslzí, zmizel podivný tlak, který jsem cítil na horních víčkách, a také jsem se zbavil podivné mlhy před očima, kterou jsem vnímal při sportu. A operace mi vážně pomohla omládnout. Alespoň to tedy tvrdí moje kolegyně v práci.”

Jak se přihlásit do nového ročníku soutěže

Chcete se přidat na seznam těch, kteří u nás svůj vysněný zákrok podstoupili a od té doby žijí úplně jiný život? Pošlete nám svůj životní příběh a nezapomeňte k němu přiložit i vlastní fotografie. Přihlášky můžete posílat až do 31. března. Veškeré informace o soutěži včetně elektronické podoby přihlášky najdete na www.krasnejsidikyplastice.cz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novinky Plastická chirurgie