Pleť jako vyšitá aneb Vyzkoušejte mezonitě!

Ráda byste vypadala o pár let mladší, odpočatější, jenže estetických ošetření pleti s nálepkou "anti-aging" už existuje tolik, že je pro vás poměrně těžké zorientovat se a vybrat mezi nimi pro sebe to pravé? Dnes vám tedy odhalíme další ošetření obličeje s tajemným názvem Thread Lift. Co se pod takřka tajemnými anglickými názvy skrývá?

O jakou metodu se jedná?

Mezonitě, tedy Thread Lift nebo tzv. magický lifting, představují miniinvazivní metodu aplikace vstřebatelných nití do kůže. Nitě stimulují tvorbu kolagenu v pleti a postupně vedou k vzniku kolagenové kostry, která pleť zpevňuje, vypíná, projasňuje a celkově zlepšuje její kvalitu i barvu. Jde o velmi lehký lifting, který zároveň představuje prevenci dalšího stárnutí měkkých tkání. Vlákna se vstřebají zhruba za šest měsíců po aplikaci a efekt přetrvává asi jeden a půl až dva roky. Metoda se provádí v lokální anestezii krémem s lidocainem.

lekarka Neradova MEDICOM

Pro jakou pleť je zákrok vhodný a v jakém věku ho ženy podstupují nejčastěji?

Thread Lift je určen pro pleť teprve s jemnými vráskami, s počínajícími známkami stárnutí pleti, a zároveň se využívá jako fajn prevence proti ochabování kůže. Thread Lift vede k ozdravení pleti a k jejímu projasnění. Doporučila bych ho ženám klidně už od třiceti let. Art Filting pak ocení ty z nás, které už trápí výraznější kožní převisy, povolená tkáň v obličeji a hluboké vrásky. Tento typ ošetření pleti rovněž prospěje ženám, které by jinak musely podstoupit chirurgický facelift. Věková hranice pro Art Filting se pohybuje cca od čtyřiceti až pětačtyřiceti let.

Bolí provedení těchto zákroků?

Během těchto metod můžou klientky pociťovat mírný tlak a několik dnů po nich i mírný tah v obličeji při mimice. Po aplikaci mezonití ženy často pociťují také jemné píchaní v ošetřených lokalitách, plus se jim můžou na tvářích objevit otoky či krevní výrony. Veškeré drobné bolístky a vady na kráse však po několika dnech samy ustoupí a výsledek bude stát za to.

Novinky