Podcast MUDr.ování s korektivní dermatoložkou Katarínou Třískovou

“Botox je fenomén. Pravdou je, že jeho používání dnes zažívá rozmach nejen v estetické medicíně. Používá se například k léčbě migrény nebo dokonce obrny.”

MUDr. Katarína Třísková

MUDr. Katarína Třísková působí na klinice Medicom Clinic v Praze a v Ústí nad Labem. Zlepšit svůj zevnějšek za ní přichází nejen ženy, ale stále častěji také muži. Posouvá se také věková hranice. Průměrný věk klientů, kteří navštěvují její ordinaci, klesl ke třicítce. Jaké jsou trendy ve zkrášlujících zákrocích a které naopak upadají v zapomnění?

 

Za svou úspěšnou praxi korektivní dermatoložky MUDr. Katarína Třísková vyzkoušela širokou škálu zákroků, nejmodernějších technik i materiálů, které jsou v oblasti anti-aging k mání. “Omlazující zákroky jdou rychle dopředu. Pamatuji dobu, kdy se resurfacing prováděl v celkové anestezii a vyžadoval velmi dlouhé léčení,” vzpomíná lékařka Medicom Clinic. Nejraději provádí ošetření, u kterých je patrné okamžité zlepšení a efekt viditelný ihned. Nyní, v zimních měsících, jsou to například mezoterapie, IPL nebo laserové procedury.

 

V podcastu MUDr.ování se diskuze věnovala také vlivu sociálních médií. Podle MUDr. Třískové je stále patrnější tlak společnosti. S tím je spojen i větší zájem o prevenci předčasného stárnutí u klientů už kolem třicátého roku. Jaká dermatologická ošetření doporučuje k udržení si mladistvého vzhledu si můžete poslechnou zde.

Estetická medicína Omlazení Dermatologie