Vyhrajte proměnu v hodnotě 160 000 Kč

Maminky zbystřete! Podepsalo se těhotenství a mateřství na vašem těle? Necítíte se sebevědomé a sexy? Přihlaste se do naší soutěže, kterou jsme vyhlásili ve spolupráci s časopisem Maminka, a získejte plastickou operaci břicha a prsou v hodnotě 160 000 Kč zcela zdarma!

Paní Eva - spokojená maminka

Chcete se zase cítit krásná a přitažlivá?

Prsy jsou kvůli hormonálním změnám jako na houpačce: nejdřív minimálně o jednu velikost větší, po kojení naopak tvar, pružnost i objem ztrácí. Ploché bříško nese stopy devět měsíců se zvětšující dělohy, a i když jste o pokožku pečovala a pravidelně cvičíte, může se stát, že uvolněná kůže se nestáhne a přebytečný podkožní tuk nezmizí.

Medicom mění maminky

Na naší klinice víme, jak na to. Tým vyhledávaných plastických chirurgů a dermatoložek s mnohaletou praxí maminkám provede zákroky (podle individuálních potřeb), vždy kombinaci břicho a prsy. Jedná se buď o zvětšení poprsí s implantáty, případně s modelací, nebo jen modelaci, k tomu abdominoplastiku (plastická operace břicha), může být zároveň s liposukcí.

Paní Eva Papalová (36 let), maminka dvou dětí,
podstoupila zákrok zvětšení poprsí s modelací.
Výsledek posuďte sami, rozhodně stojí za to,
zkusit štěstí!

Vyhrajte dva zákroky v hodnotě 160 000 Kč

Co pro to musíte udělat:

Abdominoplastika

  • Pošlete nám do 21. 12. 2015 na e-mail promena@maminka.cz dvě fotografie (zepředu a z profilu, jen v kalhotkách), svůj příběh (co vás trápí a důvod, proč byste měla vyhrát).
  • Čtyři vybrané maminky získají dva zákroky (břicho a prsy) v hodnotě 160 000 Kč. K tomu navíc roční předplatné časopisu Maminka.

 

Přejeme hodně štěstí! 

 

Novinky