„Konečně mám přesně takový nos, jaký jsem si vysnila,“ říká Karolína

Kvůli nosu se Karolína (27) léta trápila. Kdykoliv se viděla na fotkách z profilu, chtělo se jí brečet. Připadala si prý jako ježibaba. Okolí její komplexy nechápalo, ale Karolína věděla, co její tváři a sebevědomí nejvíc prospěje – podstoupila plastiku nosu, díky které se její rysy neuvěřitelně zjemnily.

Plastika nosu

Ze svého nosu měla Karolína obrovský mindrák, sama sobě se kvůli němu nelíbila. O jeho plastice proto snila, ale dlouhá léta jen potají. Kdykoliv se o tom nahlas před někým zmínila, setkala se totiž s nepochopením. Sama ani neví, co se v ní jednou zlomilo, že se rozhodla udělat poměrně radikální krok a oslovit naši kliniku, kde operaci nosu v červenci loňského roku podstoupila.

Dobrý pocit z lékaře se v ordinaci jen potvrdil

Na konzultaci zákroku se rozhodla jít k plastickému chirurgovi MUDr. Petru Ondrejkovi, o kterém slyšela, že má s tímto zákrokem bohaté zkušenosti. „Pan doktor mi byl už z fotek na webu kliniky hodně sympatický a v ordinaci se můj dobrý pocit z něj jedině potvrdil. Ve skutečnosti byl totiž ještě milejší. Velice usměvavý člověk a zároveň profesionál s přímým jednáním,“ popisuje své první dojmy Karolína.

Plastika nosu_2

Díky přístupu pana doktora Karolína už od začátku pevně věřila tomu, že vše dobře dopadne. Těsně před zákrokem se ale stejně neubránila nervozitě, protože to měla být její první operace v celkové narkóze. Bála se, jak bude její tělo na narkózu reagovat a jestli jí po probuzení nebude třeba špatně.

První momenty po zákroku Karolína zvládla na jedničku

Když se ale Karolína po zákroku probudila, žádnou bolest ani nevolnost necítila. Jen musela dýchat pusou a ne nosem, ve kterém měla umístěnou tamponádu. Na to jí ale pan doktor předem upozornil, takže jí to nijak nezaskočilo. „Je to podobné, jako když dýcháte nosem a máte rýmu. Nic příjemného, ale také nic, co by se nedalo vydržet,“ popisuje Karolína.

Pobyt u nás na klinice si ale užívala, nakonec se jí domů ani nechtělo. „Bylo tam o mě perfektně postaráno. To se vůbec nedá srovnat s pobytem někde v nemocnici! Tady se k vám všichni hezky chovají, personál je milý a nosí vám, co vám na očích vidí,“ směje se Karolína a dodává: „Navíc jsem byla na pokoji se dvěma fajn děvčaty, které podstoupily stejný zákrok jako já a také u pana doktora Ondrejky. Měly jsme tedy společné téma. Všechny tři jsme se také shodly, že má opravdu zlaté ruce.“

Její nadšení z nového nosu doma narůstalo

Po propuštění z kliniky strávila Karolína doma ještě týden. Na obličeji měla sádrovou dlahu. „Klientka musela doma nosit tuto dlahu po dobu 2 týdnů. První týden permanentně, přes den i na noc, druhý týden už dlahu stačilo přikládat pouze na noc. Klientka u nás na klinice v Praze podstoupila kompletní rhinoplastiku, tedy plastickou operaci nosu takzvaně uzavřenou technikou. Jejímu nosu totiž dominoval patrný hrbol. Klientka se po zákroku velmi rychle zhojila. S výsledkem jsme oba moc spokojeni,“ dodal lékař.

Medicomclinic

Pozitivní slova lékaře potvrzuje i samotná Karolína: „Když jsem poprvé sundala obvazy a uviděla svůj nos, nemohla jsem uvěřit vlastním očím! Byla jsem z něj prostě nadšená! Pan doktor přesně vystihl podobu nosu, jak jsem si ho představovala a jak si myslím, že mojí tváři sluší nejvíc. Ani jsem nemohla uvěřit tomu, že tohle je vážně můj nos a naopak jsem se ho z profilu nemohla nabažit. Pořád jsem se pozorovala!“ 

Karolíny rozhodnutí okolí nakonec pochválilo

Karolíny nový nos ocenilo i její okolí. I ti, kteří ji od začátku od operace odrazovali, prý nakonec uznali, že zákrok Karolíně prospěl a nový nos jí opravdu sluší. A co by Karolína vzkázala těm, kteří plastiku nosu zvažují, podobně jako kdysi ona? „Že se není čeho bát, operace je bezbolestná. Asi ale hodně záleží i na tom, komu se svěříte do rukou. Proto doporučuji jedině MEDICOM Clinic a pana doktora Ondrejku, se kterým mám vlastní a tu nejlepší možnou zkušenost.“ 

Čas na změnu možná i pro někoho z vás

Jestli se chcete objednat na konzultaci plastické operace nosu nebo zvažujete jiný plasticko-chirurgický zákrok, zavolejte do našeho Centra péče pro klienty na číslo 800 254 642 a zamluvte si svůj termín konzultace. Konzultace s plastickým chirurgem, kterého si sami vyberete podle sympatií nebo referencí, je zcela nezávazná. Nejlepší změny jsou ty k lepšímu, tak směle do toho! ;-)

 

 

Plastická chirurgie