„Těším se, až v létě obléknu šortky!“ říká radostně Monika

Jedním z nejčastějších předsevzetí žen je zeštíhlet. Své přání si splnila i paní Monika (32), která se celoživotně trápila pro silnější stehna. I když se jí mnohokrát povedlo zhubnout, zrovna v téhle partii totiž nikdy neztratila ani centimetr. Zvítězit nad geny dokázala až pomocí liposukce. Přečtěte si Moničin příběh, třeba vás inspiruje k velkému rozhodnutí...

Liposukce MEDICOM Clinic

Nejen leden, ale jakýkoliv měsíc v roce se hodí pro nový začátek a konec s trápením kvůli své nedokonalé postavě. Paní Monika se rozhodla pro změnu už v listopadu loňského roku. My jsme se rozhodli seznámit vás s jejím příběhem právě teď, kdy se řada z nás snaží dodržet novoroční předsevzetí.

Zeštíhlet v problematické partii si totiž přeje spoustu žen a pozor, neustále více i mužů. Jenže mnoho lidí to má bohužel tak, že i když zhubne, není to v oblasti, kde by to bylo zapotřebí nejvíce. Každý má zkrátka určité genetické dispozice. A ne jinak na tom byla i paní Monika, kterou trápila silná stehna.

Liposukce MEDICOM Clinic

„Před dvěma lety se mi podařilo výrazně zhubnout, ale i přesto, že jsem měla hubené ruce, dokonale ploché břicho a propadlou tvář, objemná stehna a hýždě mi zůstaly v plné kráse... Po čase jsem navíc opět začala přibírat na váze,“ vzpomíná na své nekonečné trápení Monika a vypráví dál. „Bylo zrovna léto, období šortek a plavek, a já nevěděla, co na sebe. Už jsem to tehdy nevydržela a začala jsem se poohlížet po nějakém zákroku, který by mi pomohl a zároveň mě nakopnul, abych pak neusnula na vavřínech a dál pracovala na hezčí postavě.“

Spása jménem SlimLipo

Když Monika zjistila, že jí dokáže pomoci liposukce, dál už na nic nečekala. Na první konzultaci na naši kliniku v Brně přicházela k MUDr. Petru Pachmanovi nervózní, ale domů už šla s úsměvem na rtech a novou nadějí. Pak doktor se nejdříve podíval na problémovou část jejích stehen, a pak Monice doporučil metodu laserové liposukce Slim Lipo. Vysvětlil jí, jak zákrok bude probíhat a kolik tuku by bylo přibližně možné z partie odsát. Nakonec Moniku obeznámil i s pooperační péčí a společně vybrali termín operace.

Liposukce MEDICOM CLINIC

Kdy nastal den „D“

Jak už bylo zmíněno, zákrok Monika podstoupila loni na podzim. Bezprostředně po liposukci se prý cítila moc dobře. Její rekonvalescence trvala překvapivě jen tři dny, během kterých hodně odpočívala a snažila se nohy příliš nezatěžovat. Úbytek v objemu stehen Monika pociťovala hned po zákroku. Když se ale stehna zregenerovala, efekt liposukce nabral úplně nový rozměr. „Začala jsem si užívat skvělého pocitu, že je tuk nenávratně pryč,“ tvrdí nadšeně.

Liposukce MEDICOM Clinic

Paní Monika dnes na zákrok dokonce ráda vzpomíná. „Měla jsem štěstí, že jsem objevila právě MEDICOM Clinic. Je zde velice příjemné prostředí a perfektní personál. Na sále pan doktor také jenom perlil, takže můžu říct, že celá operace proběhla opravdu s úsměvem.

Co na to lékař

A jak hodnotí zákrok sám operatér MUDr. Petr Pachman? „Paní Monika měla asymetrická, větší zevní stehna. Pro korekci tohoto nadbytku jsem použil nejefektivnější liposukci SlimLipo provedenou v lokální anestezii. Rozpustil a odsál jsem celkem 750 ml čistého tuku k dosažení optimálního vytvarovaní a zeštíhlení stehen.“

 

Máte podobný problém jako paní Monika nebo vás trápí tuk lokalizovaný v jiné partii? Zavolejte bezplatně do našeho callcentra na číslo 800 254 642 a objednejte se na nezávaznou konzultaci liposukce, která je na našich klinikách zcela zdarma! Začněte nový rok s novým rozhodnutím a splňte si sen o krásnější postavě právě teď. Možná je to snazší než si myslíte ;–)

 

 

 

 

 

Plastická chirurgie Hubnutí