4 novoroční předsevzetí, s nimiž vám umíme pomoci

Na Nový rok si řada z nás dává předsevzetí. Splnit ty nejčastější, které mají co do činění s hubnutím, formováním postavy nebo třeba se zpomalením stárnutí, vám můžeme pomoci. Ptáte se, jak? ;-)

Patříte k těm, kteří chtějí využít příchod nového roku k novému začátku? Rozhodla jste se, že letos už konečně shodíte pár kil a na léto v plavkách se začnete právem těšit, vyrýsujete svou postavu, zbavíte se celulitidy, anebo jste si předsevzala, že uděláte všechno pro to, aby vaše pleť stárla co možná nejpomaleji? S naplněním vašich předsevzetí se světa krásy vám dokážeme pomoci. Tady jsou způsoby, jak na to...

1. Zhubnu pár kilo

Liposukce

Začít pravidelně cvičit a zdravě jíst. Tohle je snad nejčastější ženské předsevzetí. Většině z nás ale bohužel chybí pevná vůle, a tak po lednu stráveným v posilovně a na různých skupinových lekcích opět nenápadně přichází útlum spolu s výmluvami na nedostatek času apod. Jestli nechcete letos nic ponechat náhodě a potřebujete se řádně namotivovat, seberte odvahu a objednejte se na nezávaznou konzultaci liposukce. Na našich klinikách za konzultaci neplatíte a když si to nakonec rozmyslíte a zákrok nebudete chtít podstoupit, nic se neděje. V opačném případě vám ale právě během konzultace rádi poradíme, jaká liposukční metoda by pro vás byla tou nejvhodnější a proč, stejně jako vám upřímně povíme, co obnáší samotný zákrok i rekonvalescence.

2. Dopřeji si krásná prsa

Zvětšení prsou

Možná jste o krásných prsou snila téměř celý život, anebo jste po nich začala toužit až po dětech, které proměnily vzhled vašeho poprsí k nepoznání. Těhotenství, pár měsíců kojení k tomu a vaše prsa už možná zkrátka dávno nejsou tím, co bývaly. Jestli se vaše prsa výrazně zmenšila nebo ochabla, asi tušíte, že cvičení ani správná životospráva je nespasí. Pokud je nechcete dál schovávat do push-up podprsenek a nahá se stydět i sama před sebou, jedinou možností je plastická operace. Opět vás u nás rádi přivítáme na konzultaci, kde s vámi náš plastický chirurg vybere vhodný tvar impantátů, způsob vložení a samozřejmě vám poradí i s velikostí. Stačí jen sebrat odvahu a zvednout telefon...

3. Zbavím se celulitidy

celulitida

Nepěkné hrbolky, které se objevují nejčastěji na zadní straně stehen nebo ve spodní části břicha, jsou kromě genů především odrazem vaší životosprávy. Pokud se celulitidy chcete zbavit, zaměřte se proto hlavně na svůj pitný režim a na stravu – omezte cukry, alkohol a naopak zařaďte do jídelníčku více zeleniny. Á propós: tělo se začne čistit a pokožka se zpevní ještě rychleji, pokud jí kromě „kvalitního paliva“ pravidelně dopřejete i lipomasáž, která aktivuje činnost lymfatického systému. Lipomasáž je velmi příjemná, krásně si u ní odpočinete. A kůži budete mít po ní prokrvenou i vypnutou jako po náročném tréninku v posilovně. Schválně to zkuste!

4. Omládnu v obličeji

Proces stárnutí je přirozená věc, ovšem nic to nemění na faktu, že při správné péči o pleť může vaše tvář stárnout mnohem pomaleji. Co to v praxi znamená? Samozřejmostí by pro vás mělo být každodenní odličování a čištění pleti ráno a večer, stejně jako používání kvalitního denního, nočního a očního krému. Vaší pleti také jednoznačně prospěje vydatný spánek, přičemž ten nejkvalitnější je jak známo do půlnoci. Zkuste se proto do postele dostávat co nejdříve.

omlazení obličeje

 

Kromě těchto domácích rituálů ale můžete svou pleť nechat doslova mládnout i na naší estetické dermatologii. Když se objednáte na konzultaci k některé z našich dermatoložek, dozvíte se, jaká procedura by vaší pleti nejvíce slušela, kolik stojí a jak často byste na ni měla přijít. Ani krémy totiž nejsou všemocné a neumí se dostat až do hlubších vrstev kůže, jako to dokáže například radiofrekvence a různé lasery nebo třeba mezoterapie či plazmaterapie.

 

Pokud byste se ráda dozvěděla více informací o některém plastickém zákroku či ošetření z oblasti estetické medicíny, zavolejte bezplatně do našeho callcentra na číslo 800 254 642. Telefonátem se k nám můžete zároveň objednat, anebo jen zjistit, co vás konkrétně zajímá a vzít si ještě čas na rozmyšlenou. Nejlepší ale bude, když se rozhodnete dál nic neodkládat a dopřejete si změnu hned. Nejlepší změny jsou přece ty k lepšímu...

 

 

 

 

 

 

 

 

Hubnutí