Zeštíhlení bez námahy? Odpověď zní kryolipolýza!

Možná jíte relativně zdravě a dokonce pravidelně cvičíte, ale přesto se vám nedaří zbavit tuku tam, kde to nejvíce potřebujete. Nebo vás sport nebaví a jídlo naopak milujete, jenže ani to samozřejmě neznamená, že nechcete vypadat štíhleji... Pokud jste se v řádcích výše našla, máme pro vás dobrou zprávu: Zeštíhlit v partii, se kterou nejste tak docela spokojená, odteď můžete, a to šetrně, bez námahy, bolesti a zároveň velmi efektivně!

Těší mě, CoolTech

Ošetření, se kterým vás chceme seznámit, se nazývá kryolipolýza Cooltech. Jedná se o neinvazivní liposukční metodu, která probíhá následovně: Přístroj CoolTech nasaje povrchovou tukovou tkáň ve vámi zvolené partii a zmrazí ji na teplotu odpovídající - 8°C. Po dobu dalších 70 minut budete v klidu ležet na lůžku a v podstatě relaxovat, zatímco hlavice přístroje bude pečlivě mrazit vaše faldíky. Nicméně mrazu vycházejícího z přístroje se bát nemusíte. Žádné jiné tkáně než ty tukové totiž nejsou terapií poškozeny. Přístroj cílí výhradně na tuk a toho vám líto určitě nebude...

Eliska Buckova, MEDICOM

Štíhlost na počkání

CoolTech je unikátní mimo jiné v tom, že na sobě první známky zeštíhlení uvidíte relativně rychle. Rozdílu si totiž všimnete už po dvou týdnech od jediné terapie, přičemž úplně největšího efektu se dočkáte přibližně po 2 měsících. Během 6 až 8 týdnů se vám terapií zmražený tuk totiž bude lymfou odplavovat ven z těla – právě postupné dostavování výsledků je ostatně hlavní důvod, proč se o CoolTechu mluví, jako o metodě k tělu velmi šetrné.

Dejte si opáčko

Pokud byste však chtěla v dané partii zeštíhlit ještě výrazněji, samozřejmě si můžete ošetření stejné oblasti po měsíci až dvou zase zopakovat, anebo CoolTechem ošetřit už za 2 týdny od první terapie jinou partii. Stejné místo se dá přístrojem ošetřit klidně až třikrát po sobě, ideálně však v intervalu 2 až 3 měsíců mezi jednotlivými terapiemi.

Sejdeme se u nás

A kam na CoolTech zajít? Přece k nám! Tuhle vysoce účinnou kryolipolýzu totiž nově nabízíme na naší klinice! Bližší informace o terapii zjistíte na našich webovách stránkách nebo na bezplatné infolince 800 MEDICOM či 800 254 642! Nuže, co říkáte? Snazší způsob, jak dát těm proklatým špíčkům sbohem, byste objevila skutečně už jen těžko...

 

 

 

 

Novinky