PŘÍBĚH NAŠEHO READY-TO-DRINK KOLAGENU

Doplňky stravy na bázi kolagenu jsou bez nadsázky výživovým trendem současnosti. Kolagen má významnou úlohu nejen ve zdravém životním stylu, ale i v anti-agingu. Během několika posledních let získal nesmírnou popularitu díky svým benefitům pro zdraví, krásu a vitalitu.

Bez nadsázky “elixír mládí”

V dětství a v mladém věku máme kolagenu v těle dostatek. Tělo si jej dokáže produkovat samo. To se ale s přibývajícími lety mění. Po 25. roce věku se jeho přirozená produkce v organismu snižuje. Po 40. roce tuto schopnost ztrácíme a vlastní kolagen již nedokážeme vytvářet. To hraje významnou roli v procesu stárnutí organismu.

Význam kolagenu pro vitalitu:

  • pevná, pružná pokožka
  • zpomaluje tvorbu vrásek
  • živiny pro vlasy i nehty
  • zdraví kloubů, šlach a vazů
  • rychlejší rekonvalescence po operacích

Už žádné míchání - náš kolagen je ready-to-drink

Protože věříme v sílu kolagenu, rozhodli jsme se ve spolupráci s odborníky přinést náš vlastní ready-to-drink Collagen od Beauty by MEDICOM Clinic. Už od prvopočátku bylo cílem přinést na trh prémiový produkt co do kvality, chuti i praktičnosti.

Na rozdíl od jiných doplňků v podobě prášku či kapslí je Collagen od Beauty by MEDICOM Clinic v tekuté formě. Nemusíte jej míchat, nebo zapíjet. Je vždy připravený a můžete jej vzít kdykoliv, kamkoliv s sebou.

Vyrábí se pomocí takzvané hydrolýzy. Jedná se složitý technologický proces, jehož výsledkem je produkt s vysokou vstřebatelností. Až 90 % prospěšných látek organismus dokáže absorbovat a využít. Náš Collagen je tedy maximálně účinný. Navíc obsahuje řadu vitamínů a také kyselinu hyaluronovou.

S každým užitím svému tělu dodáte:

  • kyselinu hyaluronovou pro vypnutou a hydratovanou pokožku
  • vitamin C podporující tvorbu vlastního kolagenu a elastinu
  • vitamín B6, který urychluje metabolické a chemické reakce v buňkách
  • biotin zlepšující kvalitu vlasů a pleti
  • niacin pro rychlejší hojení
  • zinek, silný antioxidant účinný při léčbě akné a ekzémů

Žádný cukr ani benzoan sodný

Naším cílem bylo nabídnout produkt vysoké kvality. Zaměřili jsme se na všechny jednotlivé složky. V Collagenu od Beauty by MEDICOM Clinic není lepek ani cukr, je proto vhodný pro celiatiky či diabetiky nebo při redukčních dietách. Ve složení našeho kolagenu se nevyskytuje žádný benzoan sodný (E211). Jedná se o konzervant, který se hojně využívá v potravinářství zejména u balených nápojů. Přitom je známo, že kombinaci s dalšími látkami jako vitamín C působí pro organismus silně rakovinotvorně.

Dokonalý ranní rituál, který si oblíbíte

Jednou ze složek Collagenu je výtažek zeleného čaje. Má příznivý vliv na spalování tuků a organismus nabudí. Proto doporučujeme užívat jej ráno nalačno. Díky tomu se stane oblíbenou ranní rutinou, která je nejen prospěšná, ale dokáže skvěle nastartovat váš den. Má navíc příjemnou, osvěžující chuť máty a citronu. Jeho původ z mořských ryb ani nepoznáte. Sladkost Collagenu dodává xylitol - přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem. Je vyroben z březové šťávy a vyznačuje se nízkými kaloriemi a současně výraznou sladivostí bez pachuti.

Collagen zakoupíte na našem e-shopu nebo osobně na recepci našich klinik. 

Novinky Omlazení