TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY, KTERÉ ROZZÁŘÍ OČI KAŽDÉ ŽENY

Každý rok touto dobou přemítáme, čím obdarovat své milované ženy, maminky, sestry či kamarádky. Vyčerpali jste všechny dobré nápady a Múza Vás ne a ne políbit? Nezoufejte. V MEDICOM Clinic jsme provedli důkladný předvánoční průzkum. Zeptali jsme se žen, jaké dárky by jim udělaly největší radost. Inspirujte se našimi tipy a letos o Vánocích buďte tím nejmilejším Ježíškem. Krása a sebevědomí jsou nejkrásnějším darem, který můžete dát.

 

Zeptali jsme se našich klientek, zaměstnankyň, známých tváří i fanynek na sociálních sítích, jaký vánoční dárek by je nejvíce potěšil. Toto je 5 favoritů, se kterými u nich Ježíšek zaručeně uspěje.

Stále hladká pokožka bez jediného chloupku

“Před několik lety jsem v MEDICOM Clinic absolvovala odstraňování chloupků laserem. Dodnes mám po starostech a pokožku bez chloupků. Jsem nadšená, protože mi to šetří spoustu času,” modelka Eliška Bučková.

Mít pokožku jako samet a navždy zapomenout na holítka je snem snad každé ženy. Díky laserové epilaci se může stát skutečností. Používáme nejmodernější epilační lasery, které si hravě poradí s nežádoucím ochlupením, a to zcela bez bolesti. Zajistí komfortní odstranění chloupků v hůře přístupných nebo citlivých partiích. Lze ošetřit jak malé, tak vetší plochy pokožky kdekoli na těle či obličeji. Laserová epilace je šetrná a dobře ji snáší také citlivá pokožka. Již po první návštěvě chloupků rapidně ubývá. Pro dokonalý výsledek je obvykle zapotřebí 5 až 8 sezení.

Už žádná pomerančová kůže

“Dolíčky mě trápily už v mládí, přestože jsem byla štíhlá. Jako modelka, která je všem na očích, jsem to vnímala jako určitý handicap. Dnes jsem maminka dvou dětí a v plavkách jsem se necítila sebevědoměji než teď,” modelka Vlaďka Erbová.

Celulitida trápí až 90 % žen různého věku nebo tělesné konstituce. Boj s ní bývá i přes sebevětší snahu marný. Až doposud. Žhavou novinkou v přístrojových ošetřeních je procedura EMTONE. Metoda s původem v Česku se okamžitě stala světovým hitem a miláčkem nejslavnějších celebrit. Úžasných výsledků u našich klientek dosahujeme kombinací metody EMTONE spolu s LPG. Tvrdošíjné dolíčky se vyhlazují, dochází k rozproudění lymfatického systému a díky nastartování tvorby elastinu a kolagenu je kůže pružnější a pevnější. Metoda je vhodná také k vyhlazení nerovností po liposukčních zákrocích.

Svěží a mladistvá pleť bez vrásek

“Komplexní balíček rejuvenačních ošetření jsem navrhla po letech zkušeností a skvělých výsledků. Kromě tváře omlazujeme a konturujeme také mnohdy opomíjené partie krku a podbradku. Kombinace zákroků klientkám navíc šetří čas,” MUDr. Markéta Majerová, vedoucí lékařka korektivní dermatologie MEDICOM Clinic.

Síla balíčku Vital Skin spočívá v synergii několika bezbolestných ošetření v jediném sezení. Kombinovaná síla má intenzivní omlazující efekt. Ocení jej zejména ženy 40+, které preferují neinvazivní metody bez použití skalpelu. Kontury jsou po ošetření definovanější, pokožka pevnější, tón pleti sjednocený a pigmentové skvrny zredukovány. Pro ideální výsledky a k prevenci tvorby nových vrásek doporučejeme ošetření podstoupit jedenkrát ročně, a to na podzim či v zimě.

Vysněná silueta a dokonalé křivky

“Zeštíhlit vnitřní a vnější části stehen se mi nepodařilo ani cvičením a zdravým stravováním. Proto jsem se rozhodla pro liposukci stehen. Když jsem se po zahojení viděla, byla jsem nadšená,” Romana, vítězka soutěže MEDICOM Clinic Krásnější díky plastice.

Když cvičení ani diety nestačí, k vysněné postavě dopomůže liposukce. K redukci bříška, boků, stehen nebo jiných problémových partií lékař doporučí nejvhodnější z moderních liposukčních metod. Díky jejich šetrnosti lze zákrok provést dokonce bez nutnosti celkové anestezie. U liposukcí nové generace se doba nošení pooperačního prádla zkrátila až o polovinu. Příznivcům neinvazivních metod doporučujeme proceduru EmSculpt Neo pro účinné odbourávání tuků a budování svalstva současně.

Pevné poprsí, které odolává času i gravitaci

“Unikátní techniku „vnitřní podprsenky“ jsme v MEDICOM Clinic vyvíjeli řadu let. Je velice propracovaná a oproti jiným technikám vysoce účinná a výrazně zvyšuje odolnost prsou proti opětovnému poklesu,” plastickým chirurg MUDr. Petros Christodoulou.

Unikátní metodou “vnitřní podprsenky” lze docílit dokonalého dekoltu na dlouhý čas, a to jak v případě augmentace, tak i zmenšení a modelace poprsí. Naši plastičtí chirurgové vypracovali vlastní autorský postup a MEDICOM Clinic je jedinou klinikou, která jej nabízí. Dekolty díky metodě vnitřní podprsenky vzdorují plynutí času i gravitaci.

 

 

Abychom radost ještě znásobili, rozdáváme k vánočním poukazům dárky v hodnotě až 12. 000 Kč ZDARMA. Obdarovaná tedy získá nejen dárkový certifikát ve vámi zvolené hodnotě, ale jako bonus také poukaz na nejoblíbenější přístrojová ošetření a prémiový ready-to-drink Collagen od Beauty by MEDICOM Clinic. To vše zabalené v luxusním dárkovém balení.

 

Chci věnovat vánoční poukaz

Plastická chirurgie Estetická medicína Omlazení Hubnutí