Vánoční dárky pro muže? Letos na ponožky zapomeňte

Přemýšlíte, co nadělit svému partnerovi pod stromeček? Ponožky a pyžamo nechte na jindy. I muži si přejí zastavit čas. MEDICOM Clinic stále častěji navštěvují pánové, kteří chtějí vypadat a cítit se lépe. A jaké služby u nás využívají nejvíce? Připravili jsme pět tipů na vánoční dárky, za které vás budou muži na rukou nosit.

MEDICOM CLINIC

Metoda EMSCULPT NEO vyrýsuje břicho za 30 minut

Metoda EMSCULPT NEO přináší revoluci v neinvazivním tvarování postavy a přináší působivé výsledky. Za třicet minut stihnete bez námahy „odcvičit“ 20 000 sklapovaček. Vysokovýkonná energie stimuluje růst nových svalových vláken až o 25 % a současně spaluje až 30 % tuků, včetně toho viscerálního. Proceduru EMSCULPT NEO si zamilovali mnozí slavní muži: své „břišáky“ v MEDICOM Clinic rýsuje i moderátor Leoš Mareš. Pro perfektní výsledky doporučujeme čtyři až šest opakování jedenkrát týdně.

Dejte s laserovou epilací sbohem nežádoucímu ochlupení

Stále více mužů hledá účinné řešení, jak se trvale zbavit neestetického ochlupení. Laserová epilace se postará o hladkou pokožku i na těžko přístupných místech, kam holítko nedosáhne. U pánů patří k nejčastěji ošetřovaným partiím záda, krk nebo hrudník –⁠ vysoce funkční lasery si ale hravě poradí s ochlupením i kdekoliv jinde na těle nebo obličeji. Epilace laserem přináší komfort bez zarůstajících chloupků. Efekt je viditelný už po první návštěvě, pro dokonale hladkou pokožku pak doporučujeme pět až osm sezení.

Svěží pohled bez převislých víček

Operace horních víček je jedním z nejčastějších chirurgických zákroků a stále větší oblibu si v posledních letech získává i mezi muži. Správně provedená operace horních víček totiž dokáže ubrat několik let: oči jsou po ní otevřenější a tvář působí mladším dojmem. Blepharoplastika však neřeší pouze estetické potíže. Odstranění kožních převisů a tukových váčků uleví od pocitu těžkých víček i unavených očí. Ambulantní chirurgický zákrok navíc trvá jen pár desítek minut a rekonvalescence zabere pouhých několik dnů, patří proto mezi perfektní vánoční dárky nejen pro muže.

Mladší pleť bezbolestně

Komplexní balíček Vital Skin sestavila vedoucí lékařka korektivní dermatologie MEDICOM Clinic MUDr. Markéta Majerová speciálně pro klienty ve věku 40+. Několika bezbolestnými ošetřeními dosáhneme intenzivního omlazení neinvazivně, bez skalpelu. Během jednoho sezení je omlazena pokožka nejen na obličeji, ale i na krku a podbradku. Pokožka je vypnutá a pevnější, barva pleti sjednocená, pigmentové skvrny se minimalizují. Jako prevenci tvorby nových vrásek je vhodné ošetření podstoupit jedenkrát za rok, kdykoli od podzimu do jara.

Radikální omlazení obličeje s MyFaceLift

MyFaceLift je oblíbeným způsobem, jak ubrat tváři a krku řadu let. Dokáže vyhladit i hluboké vrásky, vypne povadlé kontury a pozdvihne povislé koutky úst. Ambulantní zákrok trvá přibližně dvě hodiny a provádí se v lokální anestezii. V porovnání s klasickými facelifty je MyFaceLift šetrnější a přináší přirozenější výsledek, který vydrží řadu let. Díky použití speciálního tkáňového lepidla ARTISS se navíc zkracuje doba rekonvalescence –⁠ k běžným činnostem je možné se vrátit už po týdnu.

DÁRKOVÝ POUKAZ MEDICOM CLINIC

Aby byly letošní Vánoce ještě veselejší, rozdáváme k poukazům vánoční dárky v hodnotě až 12 000 Kč. Obdarovaný tak dostane nejen dárkový certifikát ve vámi zvolené hodnotě, ale také poukaz na nejoblíbenější přístrojová ošetření a prémiový ready-to-drink nápoj Collagen. To vše zabalené v luxusním dárkovém balení.
Obdarujte svého milého něčím opravdu speciálním: extra porcí sebevědomí. Garantujeme, že na tento vánoční dárek váš muž jen tak nezapomene.

Chci mu darovat vánoční poukaz.

Plastická chirurgie Estetická medicína Omlazení Hubnutí