Novoroční senzace: usnadníme vám formování postavy

Patří mezi vaše novoroční předsevzetí shazování kil a formování postavy? Pokud jste se už do proměny pustili, nenechte svou motivaci vyhasnout. Naopak ji naplno nastartujte díky revolučním novinkám, které daly vzniknout celosvětovému trendu bodyformingu. Výsledky jsou viditelné téměř okamžitě. Naši klienti potvrzují – právě první změny jsou motivací na cestě k vysněné postavě.

Formování postavy po vzoru světových celebrit

Co když vám prozradíme tajemství, jak si perfektní tvary udržují hollywoodské hvězdy? Sexy křivky nejsou in pouze v létě – dokonalou siluetu si můžete udržet celoročně.

Kromě komplexní péče v oblasti plastické chirurgie a estetické dermatologie jsme rozšířili nabídku služeb o neinvazivní přístrojová ošetření těla. Ty jsou podloženy detailní tělesnou analýzou pomocí, díky kterému uvidíte, jak přebytečný tuk a voda mizí a svalstvo naopak přibývá.

Vyhraný boj s celulitidou? Formování problematických partií, zatímco relaxujete? Rychlé spalování tuků a vyrýsování svalů bez hodin strávených v posilovně? Je to možné. Na ošetření nedají dopustit celebrity jako Eliška Bučková, Michaela Ochotská, Vlaďka Erbová nebo Leoš Mareš.

Dejte sbohem problémovým partiím s procedurou EMSCULPT NEO

Metoda EMSCULPT NEO rychle získala celosvětovou popularitu jako nejúčinnější řešení pro redukci podkožního tuku, zpevnění svalstva a formování postavy. To vše za 30 minut. Na naší pražské pobočce se už desítky klientů přesvědčily na vlastní kůži. S formováním postavy vám poradí specialista Jan Poborák.

Jan Poborák je známý český fitness trenér a výživový poradce. Ke klientům přistupuje vždy individuálně a věří v celostní přístup. Od roku 2022 působí v MEDICOM Clinic jako specialista na metodu EMSCULPT NEO.

Neinvazivní metoda spojuje účinky radiofrekvence a vysokovýkonných magnetických pulzů. Ošetřovanou partii během ošetření stimuluje více než 24 tisíc kontrakcí, čehož není možné dosáhnout ani intenzivním cvičením. V porovnání s pohybovou aktivitou tak přináší bezkonkurenční efekt.

Metoda EMSCULPT NEO dokáže odbourat průměrně až 30 % tuku (včetně viscerálního) a naopak přidat o 25 % více svalů. Nejvýraznější výsledky se dostavují u aktivních lidí, kteří chtějí nejčastěji posílit břicho, hýždě nebo paže. Proceduru EMSCULPT NEO ocení také ženy, které po porodu trápí diastáza. Pomocí bezpečných, avšak silných kontrakcí, se břišní svaly navrací zpět na správné místo.

Novinkou je metoda EMSCULPT NEO EDGE

Pomocí speciálních hlavic účinně odbourává tuk v oblasti boků a díky tomu získáte dokonale štíhlý pas. S metodou EMSCULPT NEO EDGE dosáhnete výsledků srovnatelných s liposukcí bez rizika vzniku nerovností. Pánové ocení jeho využití pro posílení paží a lýtek bez nutnosti zvedání těžkých činek.

První změny po ošetření metodou EMSCULPT NEO jsou viditelné už po 1. návštěvě. Pro maximální efekt doporučujeme 4 až 6 návštěv s týdenním rozestupem. Na naší pražské pobočce navíc nyní můžete zakoupit balíček ošetření za zvýhodněnou cenu.

 

Metoda EMTONE vítězí nad celulitidou i povolenou kůží

S nevzhlednými ďolíčky bojuje až 90 % žen. Nevyhýbá se ani mladým, štíhlým ženám a často nestačí ani zdravá životospráva a cvičení. Pokud silueta stále neodpovídá vašim představám, vsaďte na metodu EMTONE. Klientky, které už ošetření celulitidy podstoupily, na něj nedají dopustit.

Procedurou EMTONE se nejen minimalizují nechtěné ďolíčky, ale především řeší všechny příčiny jejich vzniku. Pomocí tepelné a mechanické tlakové energie se pomerančová kůže vyhlazuje a nastartováním tvorby kolagenu a elastinu v podkoží se pleť zpevňuje. Regulací teploty se odbourávají zásoby tuku i odpadních látek v dané tělesné partii. Pomocí tlaku se pak uvolňují vláknité struktury a napětí v kůži, díky čemuž se ďolíčky vytratí.

Ošetření pomůže se zdokonalením nejproblematičtějších partiích, tedy hýždí, předních i zadních stehen, břicha, boků nebo paží. Naši plastičtí chirurgové ošetření doporučují také jako pooperační péči po liposukcích. Metoda EMTONE dokáže efektivně odstranit zbylé nerovnosti.

Pokud si přejete dosáhnout dlouhodobých výsledků, doporučujeme absolvovat alespoň 6 návštěv 1× týdně. Největší efekt dobíhá ještě následující 2 měsíce po skončení procedury. K dispozici je na našich pobočkách v Praze, Brně i Ústí nad Labem.

Toužíte po radikálnější proměně postavy?

Liposukce nové generace laserem Alma LipoLife 3G je jedinečná – zeštíhluje, modeluje a vypíná. Tukové buňky zanechává po odsátí živé a připravené pro další využití například k omlazení obličeje, hřbetů rukou nebo tvarování poprsí. Omezení po zákroku je ve srovnání s jinými metodami minimální – délka rekonvalescence a stejně tak doba nošení pooperačního prádla je až o polovinu kratší. Místo 6 týdnů klidového režimu stačí 2–3 týdny.

Zajímá vás více informací o ošetřeních nebo zákroku? Objednejte se na konzultaci, naši lékaři a specialisté vám otázky ochotně zodpoví a navrhnout nejlepší řešení na míru.

Novinky Hubnutí