MUDr. Michal Puls: "Plastická chirurgie je architektura těla."

MUDr. Michal Puls se plastické chirurgii věnuje již od roku 1987. Byl jedním z prvních operatérů MEDICOM Clinic a působil také jako primář pražské pobočky MEDICOM Clinic. Za léta svého působení zde se zasloužil o renomé kliniky nejen mezi českými, ale i zahraničními klienty.

 

K medicíně tíhnul již od útlého věku a vlivem maminky také k architektuře. “Nakonec jsem si vybral v medicíně architekturu těla,” vysvětluje MUDr. Michal Puls. Rád se věnuje různorodým plastickým operacím, od drobných zákroků v obličeji, až po rozsáhlé výkony jako operace břicha - abdominoplastika. Za smysl estetiky plastické chirurgie považuje co možná nejmenším zákrokem dosáhnout nejefektivnějšího výsledku.

"Plastická operace je léčba duše bez antidepresiv."

Na práci plastického chirurga MUDr. Michala Pulse naplňuje také přesah do psychologické roviny:Je to léčba duše bez antidepresiv.” Těší ho loučit se s klientem po úspěšné operaci, který je rázem zcela jiný člověk, sebevědomější a spokojenější. To je možné také díky skvělému zázemí. Na tým MEDICOM Clinic i vybavení kliniky je MUDr. Puls hrdý.

CHCETE SE PŘIDAT K TISÍCŮM SPOKOJENÝCH KLIENTŮ MUDR. PULSE? SVŮJ SEN O KRÁSNĚJŠÍM “JÁ” NEODKLÁDEJTE.

DO 31. BŘEZNA 2023 SOUTĚŽÍME NA STRÁNKÁCH KRÁSNĚJŠÍ DÍKY PLASTICE O PLASTICKOU OPERACI ZDARMA.

Plastická chirurgie Z kliniky