MUDr. Petr Pachman: "Možnosti plastické chirurgie jsou takřka neomezené."

Zalíbení pro plastickou chirurgii našel MUDr. Petr Pachman po návštěvě soukromého pracoviště během studií na vysoké škole. Na své práci oceňuje různorodost, že každý den je jiný. Kromě toho ho baví přímý kontakt s klienty. 

 

"Plastická chirurgie není pouze pro VIP vrstvu, zákroky pomáhají zcela běžným klientům s jejich problémy," vysvětuje MUDr. Petr Pachman, který od roku 2019 zastává funkci primáře brněnské pobočky v MEDICOM Clinic. Mezi nejčastější výkony, které provádí, patří zvětšení prsou pomocí implantátů, modelace prsou, zmenšení prsou či liposukce. Ve své specializaci patří MUDr. Petr Pachman k české špičce v oboru. Během zákroku vždy dbá, aby proběhl rychle, efektivně a s jistotou. “Nejdůležitější je pro mě klient, aby se cítil dobře a dokázal mi důvěřovat,” podotýká. 

"Neměníme jen tělo, ale především psychiku." 

Estetická chirurgie má pozitivní dopad nejen na tělo, ale také na psychiku. S tím, jak rychle se obor rozvíjí a posouvá, vidí MUDr. Pachman možnosti plastické chirurgie jako takřka neomezené. Na práci v MEDICOM Clinic oceňuje především skvělý kolektiv, profesionalitu a vynikající vedení, což přispívá k tomu, že se zde cítí velmi dobře už celou dekádu.

 

Seznamte se blíže s primářem brněnské pobočky MEDICOM Clinic MUDr. Petrem Pachmanem:

MUDR. PACHMAN POMOHL TISÍCŮM KLIENTŮ CÍTIT SE VE SVÉM TĚLE SPOKOJENĚ, CHCETE BÝT JEDNÍM Z NICH? 

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie Z kliniky