Deseti vítězům soutěže o plastickou operaci zdarma se splní sen

Soutěž Krásnější díky plastice vznikla v roce 2013 s myšlenkou splnit sny i těm klientům, kteří si zaslouží nové sebevědomí, ale životní situace jim to nedovoluje. K operacím zdarma v hodnotě bezmála 6 milionů brzy přibudou další vítězové. Výběr to nebyl jednoduchý. Celkově dorazilo na 1450 silných lidských příběhů, ze kterých naši lékaři vybrali 10 nejemotivnějších.

 

“Jsem maminkou 3 holčiček. Před 3 roky mi zemřel manžel, otec mých holčiček, kterému se moje prsa líbila taková, jaká jsou, i po dětech. Po jeho smrti moje sebevědomí kleslo úplně. Vím, že jsou v životě důležitější věci na světě, než prsa, ale i přesto bych si moc přála, cítit se zase dobře ve svém těle,” podělila se o svůj příběh jedna z letošních vítězek.

 

Největší zájem je o “mommy make-over”

 

Ženy se nejčastěji rozhodují pro zákroky estetické chirurgie s přáním zlepšit nedokonalosti spojené s těhotenstvím, porodem a kojením. Nejžádanějším zákrokem, na který se přihlásilo více než polovina účastnic, bylo jednoznačně zvětšení poprsí. Další pomyslné příčky popularity mezi zákroky obsadily operace břicha, modelace prsou či liposukce.

 

Když se mi narodila trojčátka, všichni zdraví, velcí a krásní, kůže na břiše zůstala hodně vytažená. Naučila jsem se s tím žít. Bohužel, zřejmě díky únavě, jsem jednoho rána usnula za volantem a čelně se ve vysoké rychlosti střetla s nákladním vozem. Naděje na přežití byla velmi malá, ale lékaři mě doslova celou sešroubovali. Jizvy mi dělaly břicho ještě ošklivější. Velké a povislé břicho mě moc trápí,” vypráví další z výherkyň.

 

 

O plastické operace zdarma soutěží nejen ženy

 

Přestože převážnou část přihlášených tvoří zpravidla ženy, o vysněnou plastickou operaci soutěží stále více mužů. Zájem mají nejčastěji o plastické operace víček, nosu nebo abdominoplastiku

 

Pokud si i Vy přejete stát se jedním z tisíců spokojených klientů, přijďte na nezávaznou konzultaci v Praze, Brně či Ústí nad Labem. Pokud si přejete dostávat informace o aktuálně probíhajících akcích a novinkách, nezapomeňte se přihlásit k odběru newsletteru. 

 

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Novinky Plastická chirurgie Z kliniky