Klientka Táňa podstoupila MyFaceLift: smutný výraz byl rázem pryč

Paní Táňa pracuje v účetní kanceláři jako asistentka. Je tedy v každodenním kontaktu s lidmi a také první osobou, se kterou se klienti setkají. V obklopení lidí ráda tráví i volný čas, ať už jízdou na kole, lyžováním, squashem, nebo třeba návštěvou kina či do divadla. Táňa samu sebe považuje za optimistickou ženu a dodává: “Smutný výraz, to jsem nebyla já,” rozhodla se proto podstoupit v MEDICOM Clinic MyFaceLift.

“Chtěla jsem vypadat mladší, ale přirozeně."

Výhodou zákroku MyFaceLift je nejen kratší doba rekonvalescence, ale také přirozenější výsledek než u běžného typu faceliftu. Navíc je i šetrnější, protože se provádí v lokální anestezii. “Zákrok trval celkově zhruba 2 hodiny. Výkon organismus zatíží jen minimálně na rozdíl od celkové narkózy. Tvář vypadá mladistvě a výsledek je patrný téměř okamžitě. Pooperační ohlávku navíc klientka nosila jen 48 hodin po výkonu,” popsal operatér MUDr. Tomáš Ventruba, který se v MEDICOM Clinic specializuje právě na facelifty.

 

Paní Táňa přiznala, že největší obavy měla před úvodní konzultací, kdy netušila, co ji čeká. Po prvním setkání s operatérem se ale strach rozplynul. “Pan doktor Ventruba mi během konzultace nastínil, jak bude vše probíhat, na co se bude během operace soustředit,” vysvětlila a dodala, že ji také uklidnily reference žen, které již MyFaceLift podstoupily.

 

“Zvedlo mi to sebevědomí, cítím se jistější a myslím, že i okolí tu změnu zaregistrovalo,” svěřila se paní Táňa a dodala, že jí zákrok dodal i víru najít ještě lásku a životního partnera.

 

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie Omlazení