MUDr. Martin Fiala: “V dnešní době je plastická operace běžná, a to i u mužů.”

MUDr. Martin Fiala, plastický chirurg s více než 20letou praxí, začal svou kariéru na dětské plastické chirurgii, kde se dodnes věnuje převážně rozštěpovým vadám obličeje u dětí. Tato profesní zkušenost v něm zažehla nadšení pro plastickou chirurgii. V ní může uplatnit svou manuální zručnost i zálibu pro medicínu. 

 

V MEDICOM Clinic v Brně se MUDr. Martin Fiala specializuje na estetickou medicínu zaměřenou zejména na obličej, ale i na modelování postavy, prsou, břicha nebo intimních partií. Právě pestrost zákroků na operačním sále jej baví. "Tady mohu tvořit nové věci," a dodává: "V dnešní době je plastická chirurgie běžnou záležitostí nejen u žen, ale stále častěji i u mužů. Je to prostě součást normálního života." 

“Medicína se dokáže přiblížit k malým zázrakům”

Velkou důležitost klade MUDr. Fiala na nezávaznou konzultaci, která probíhá v přátelském prostředí kliniky. Klient má prostor klást jakékoli dotazy a vzájemně si s lékařem stanovit reálná očekávání: “V mnoha případech se medicína dokáže přiblížit k malým zázrakům, kde je možné výrazně zlepšit situaci, ale je také důležité si být vědom možných limitů a najít společně to nejlepší řešení,” vysvětluje MUDr. Martin Fiala.

 

“Mou rolí je být pro klienta partnerem.”

Plastická chirurgie nejenže mění proporce těla, navrací mladistvé rysy a tvary, ale také ovlivňuje sebepřijetí a duševní stav pacientů. Právě to  MUDr. Martina Fialu na jeho práci těší nejvíce. Největší radost mu přináší pozitivní zpětná vazba a spokojenost klientů. Je pro něj potěšující, že může pomoci lidem ve změně jejich života a doslova jim pomoci “rozjasnit duši”. 

Pro MUDr. Martina Fialu jsou klienti partnery, se kterými navazuje vztah a doprovází je celým procesem jejich transformace. Pokud zvažujete i Vy změnu zevnějšku, je prvním krokem k sebevědomější já nezávazná konzultace.

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie Z kliniky