Na svátky krásnější: Jaké ošetření pleti stihnout do Vánoc

Zbývá necelý měsíc do Vánoc, a tak většina z nás míří nejen do kadeřnictví a na manikúru, ale také k nám. Všechny přece chceme být na Štědrý den co nejkrásnější, nebo snad ne? ;–) Nabízí se proto otázka: Jaké ošetření dopřát pleti, než začnou nejkrásnější svátky v roce?

medicom clinic

Výběr ošetření samozřejmě záleží především na typu vaší pleti a na tom, co jí podle vás chybí nebo na ní naopak přebývá a mělo by jít pryč :-) Může se jednat třeba o pár nadbytečných vrásek na čele, okolo očí, anebo o drobné linky nad horním rtem. Možná ale máte pocit, že si vaše tvář zaslouží spíše celkově probrat ze zimního spánku a chtěla byste jí dodat trochu zdravějšího tónu a jiskry. Ať je to jakkoli, jistě by stálo za to dopřát Vánoce i svojí pleti a věnovat jí dárek ještě dřív, než svátky doopravdy začnou. Proto jsme pro vás připravili pár tipů na ošetření pleti s poměrně rychlým efektem.

Mladší pleť bez vrásek

Vráska nad kořenem nosu dokáže nechvalně změnit výraz celé tváře – můžete kvůli ní totiž vypadat zbytečně přísně i permanentně zamračeně. Stejně tak vám na kráse nepřidají ani hluboké linky na čele nebo vydatné vějíře z vrásek kolem očí. Jestli tedy chcete na svátky vypadat mladší a zároveň působit odpočatěji, zvolte na zmíněné projevy stáří ideálně aplikaci botulotoxinu. Nepřirozeného výsledku se bát nemusíte. Vrásky se ošetřením zjemní a na tváři jich výrazně ubude, ale vše v rámci přirozenosti, na které si naše korektivní dermatoložky skutečně zakládají. Na ošetření vrásek botulotoxinem je vhodné přijít nejpozději týden před Štědrým dnem, protože výsledek se dostavuje obvykle za 3–5 dní.

medicom clinic

Svěží a odpočatější tvář

Celkově rozzářit obličej, krk i dekolt pro změnu dokáže chemický peeling. Ošetření zabere jen pár minut a kromě zlepšení textury pleti už za pár dní se tímto ošetřením můžete zbavit i akné, vyčistit zanesené póry a vyřešit pigmentové skvrny v povrchových vrstvách kůže, které vám od léta možná ještě stále nezmizely z pleti, a tak se je snažíte zakrývat make-upem.

Kromě chemického peelingu ale můžete pleti v době předvánoční dopřát také hloubkovou hydrataci, tzv. mezoterapii. Ostatně i tato procedura umí pleti dodat zdravější i mladší nádech. Při ošetření totiž proniká do hlubších vrstev kůže kyselina hyaluronová, vitaminy, antioxidanty i další cenné látky. Efekt mezoterapie ovšem postupně narůstá, jak na sebe kyselina hyaluronová váže v podkoží vodu. Změny k lepšímu si proto vy i ostatní všimnou přibližně za dva týdny po ošetření. Myslete tedy na to a termín ošetření do Vánoc správně načasujte.

medicom clinic

Rty jako stvořené k polibku

Kromě pleti si ale před Vánoci vzpomeňte také na své rty. Jestli si chcete dopřát šťavnatý polibek pod jmelím a následně i vášnivé novoroční políbení s partnerem, zkuste se k nám do Vánoc objednat také na aplikaci kyseliny hyaluronové do rtu. Opět se rozhodně nemusíte bát nepřirozeného výsledku, protože výplň se aplikuje do rtu skutečně jen ve velmi malém množství a přesto stojí výsledek za to – rty budou plnější i dobře zhydratované zevnitř, což v zimě určitě oceníte, protože ani balzámy na rty nejsou všemocné. V neposlední řadě můžete kromě zvláčnění rtů a docílení jejich smyslnějšího tvaru ošetřením vyřešit i jejich mírnou asymetrii. Naše dermatoložky si s vašemi rty zkrátka pohrají natolik, abyste byla s výsledkem opravdu spokojená a vaše okolí si o svátky lámalo hlavu, čím to je, že najednou působíte mnohem více sexy.

 

Chcete některé z těchto ošetření stihnout do letošních Vánoc? Volejte raději hned do našeho callcentra na bezplatné číslo 800 254 642 a zamluvte si termín, ať pro vás ještě najdeme místečko. Případně se můžete zeptat i na další podrobnosti o každém z těchto ošetření a zvážit, pro které z nich se rozhodnout. Krásný nadcházející advent!

 

 

 

 

 

Estetická medicína Omlazení Dermatologie