“Po dvou dětech mám ta nejkrásnější prsa”

Radka je dvojnásobnou maminkou. Před otěhotněním se věnovala modelingu a na své tělo i pevné poprsí bývala patřičně hrdá. Vlivem kojení ale její dekolt už nevypadal jako dříve. Poprsí postrádalo plnost i tvar. “Pro mě znamenají prsa symbol ženskosti. Nahá jsem se necítila hezky a mé sebevědomí začalo strádat,” svěřila se Radka. Právě “prázdná poprsí” bývají častou příčinou, proč maminky vyhledají pomoc plastického chirurga.

“Prvotní obavy se rozplynuly už při první konzultaci.”

Samotnému zákroku vždy předchází důkladná konzultace s lékařem, který s klientkou probere její představy a najdou spolu nejvhodnější řešení jí na míru. Setkání s panem doktorem Petrosem Christodoulou Radku zbavilo počáteční obavy z operace. “S panem doktorem jsme byli “na stejné vlně”. Byl velmi milý a přátelský. Všichni v MEDICOM Clinic byli milí a trpěliví.” pochválila. Nervozita před operací je zcela běžná a přirozená. Proto je tolik důležité, aby si klientka vybrala lékaře, kterému věří.

Dokonalé dekolty “na míru” každé ženě

Přání klientek se různí. Některou trápí poprsí postrádající objem, jinou zase prsa příliš velká či povislá. Konzultace a soulad s operatérem je proto tolik důležitý. Reálné očekávání klientky spolu se zručností a zkušenostmi operatéra zaručí spokojenost.

 

Radka si přála plná prsa, která ale budou působit přirozeně. Pan doktor Christodoulou v tomto případě doporučil zvětšení prsou pomocí speciálních silikonových implantátů s mikropolyuretanovým povrchem. Výhodou těchto vysoce kvalitních implantátů je nízké riziko komplikací, ale také předurčují dokonalý efekt operace na dlouhou dobu. “Augmentaci jsem doplnil technikou takzvané „vnitřní modelace“, při které jsem prsní tkáň uvnitř vymodeloval ze stejné rány, ze které se posléze vkládal implantát. Oproti klasické modelaci tak klientka nemá zbytečné jizvy,“ popsal moderní metody operace prsou MUDr. Christodoulou.

Kombinováním operačních metod dosáhneme dokonalosti

Dnešní plastická chirurgie čím dál častěji využívá kombinování operačních metod, aby nejmenším možným zásahem operatér dosáhl nejlepšího a trvalého výsledku. V případě maminky Radky kombinoval MUDr. Christodoulou augmentaci prsou implantáty s vnitřní modelací a tzv. lipofillingem. Kompozitní augmentace, jak se také kombinace zvětšení prsou pomocí implantátu a vlastního tuku nazývá, se používá především u štíhlých žen k doplnění objemu prsou nebo také k vyrovnání lehké asymetrie. Malé množství tuku lze odebrat ze stehen, břicha, boků či jiné oblasti. Odebraný materiál se šetrně zpracuje a následně použije k autoaugmentaci nebo dokonce k omlazení tváře či rukou.

Nejkrásnější prsa, jaká kdy v životě viděla

Výsledek operace předčil Radčino očekávání: “Když jsem svá nová prsa poprvé uviděla, má první slova byla obdivné „ty bláho!“. Zaplavil mě hřejivý pocit, který jsem už dlouho nezažila. Pan doktor mi udělal ta nejkrásnější prsa, jaká jsem kdy v životě viděla. Cítím se znovu krásná.“ Díky nově získanému sebevědomí se o sebe začala dokonce více starat a věří, že se jednoho dne vrátí k modelingu.

Trápí Vás nedokonalosti dekoltu? Poraďte se s našimi zkušenými lékaři. Objednejte se na konzultaci: 800 254 642

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie