Sezóna laserové epilace je v plném proudu

Vždy hladká pokožka, aniž byste museli myslet na holení? Je tu jednoduché řešení. Laserová epilace vás nechtěného ochlupení zbaví kdekoliv na těle a s chloupky se vypořádá účinně a bezbolestně. Pokud chcete ušetřit čas a trávit léto bez starostí s holením a zarůstajícími chloupky, teď je ten nejlepší čas na odstranění chloupků laserem. Do léta máte hotovo – a napořád!

Ošetření pleti laserem: kolik jich je potřeba?

Rychlost růstu chloupků je velmi individuální. Protože laser působí v jejich aktivní růstové fázi, je zapotřebí ošetření zopakovat. U některých klientů se chloupky vzdávají už po 5 ošetřeních, jiní jich musí postoupit o něco více. Stojí však za to vytrvat. Odměnou vám bude dokonale a trvale hladká pokožka. Důkazem jsou pozitivní recenze:
 

"Podstoupila jsem zde laserovou epilaci a konečně se dostavil úspěch. Prošla jsem asi třemi klinikami a epilačními salony a nikde mi nepomohli, až na klinice MEDICOM Clinic. Tam používají kvalitní laser, který mi chloupky odstranil. Určitě doporučuji," nikik26, recenze z webu Estheticon.cz

Jak se na laserovou epilaci připravit?

Pokožka by před ošetřením měla být čistá, bez krémů, deodorantů a jiných přípravků. Večer před ošetřením je nutné ošetřovanou partii důkladně oholit. Chloupky se však nesmí vytrhávat ani depilovat voskem nebo cukrovou pastou, a to minimálně 6 týdnů před laserovou epilací.

Kolik partií je možné ošetřit při jednom sezení?

Laser pracuje rychle a účinně, ošetření navíc není nijak bolestivé. Během jedné návštěvy lze ošetřit hned několik partií současně. I s velkými plochami jako záda nebo dolní končetiny si paprsek poradí během několika desítek minut.

Odstraní laserová epilace chloupky natrvalo?

Při ošetření ničí laser svým teplem cibulku chloupku. Protože se ale buňky těla neustále obnovují, může na daném místě po čase vyrašit chloupek nový. Týká se to především mladších klientů, u kterých je organismus rychlejší. V takovém případě ale postačí 1–2 návštěvy k naprosté dokonalosti.

Jaké partie epilovat nelze ?

Laser si poradí s chloupky kdekoliv na těle i obličeji a dostane se i do hůře přístupných partií. Nemůže však na místa s tetováním. Laserový paprsek se totiž váže na pigment – v případě tetování by tedy mohlo dojít k jeho narušení.

Na co si dát pozor?

Laserová epilace je zcela bezpečná a není třeba se jí obávat. Je však důležité dodržet několik pravidel:

  1. Pokožka nesmí být opálená. Vyhnout byste se měli jak sluníčku, tak soláriu, a to minimálně měsíc před a nejlépe 4–6 týdnů po zákroku.

  2. Pozor si dejte také na samoopalovací přípravky. Aplikaci doporučujeme vynechat 10 dní před a po epilaci.

  3. Mezi ošetřeními pokožku chraňte opalovacími přípravky s SPF 50+, vyhnete se tak nechtěnému pigmentování.

  4. Jste právě těhotná nebo kojíte? Doporučujeme nechat epilaci na později.

Na kolik vás laserová epilace vyjde?

Cena ošetření se odvíjí od počtu opakování sezení. Její součástí jsou:

  • odborná konzultace zákroku,

  • příslušný materiál,
  • samotné ošetření,
  • případné kontroly po proceduře

 

Pro výpočet přesné ceny můžete využít naši kalkulačku.

Zbavte se nežádoucích chloupků jednou provždy. Objednejte se na laserovou epilaci k našim zkušeným specialistkám.

Právě nyní Vám odečteme 50 % z ceny prvního opšetření. Volejte zdarma: 800 254 642

Estetická medicína Dermatologie