Omlazení intimních partií, které oceníte Vy i partner

Omlazující zákroky se staly běžnou součástí péče o sebe sama. Vedle obličeje nebo těla se ale často zapomíná na intimní oblasti. Zjistěte vše o laserové vaginální rejuvenaci FemLase, která přináší estetické benefity, řeší intimní potíže a zlepšuje partnerské vztahy.
 

Kdy zvážit vaginální omlazení?

Ženské tělo prochází během života řadou velkých změn – nejvíce je pociťují ženy středního věku a maminky krátce po porodu. Se změnami se mohou pojit i nejrůznější zdravotní potíže jako diskomfort v intimních partiích nebo estetické nedokonalosti. Tyto problémy mají neblahý dopad nejen na fyzickou pohodu, ale i na psychiku. Pacientky přiznávají, že se kvůli intimním potížím musely vzdát oblíbených sportovních aktivit, ve vážnějších případech dokonce společenského života nebo partnerské intimity. Pokud vás trápí stejné potíže, možná bude procedura FemLase tou pravou pro vás.

 

Omlazení intimních partií nemusí být tabu

Ačkoli je toto téma stále diskutováno spíše v gynekologických ordinacích, stále více žen se ke svým intimním potížím začíná stavět otevřeně a hledají účinné řešení.

Boom ve vývoji laserové technologie přinesl pokrok také do esteticko-gynekologické medicíny. FemLase splňuje všechna certifikační kritéria a dnes skrze omlazení intimních partií pomáhá mnoha ženám cítit se ve svém těle sebejistě.

S čím zákrok FemLase pomáhá?

  • Řeší mírnější formy stresové inkontinence,
  • léčí opakované urologické záněty nebo kvasinkové infekce,
  • pomáhá od svědění, pálení či vyšší citlivosti v poševní oblasti,
  • zlepšuje přirozenou lubrikaci v období menopauzy,
  • obnovuje vaginální elasticitu a pevnost,
  • přináší intenzivnější prožitky při sexu a orgasmu.

 

Jak ošetření probíhá a funguje?

Omlazení intimních partií je zcela bezpečné a bezbolestné. Ošetření FemLase připomíná běžné ultrazvukové vyšetření u gynekologa a trvá okolo 20 minut. Klientka se položí do vyšetřovacího křesla, lékař zavede laserovou trubičku do pochvy a laserem místo ošetří. U citlivějších žen je možné před zákrokem nanést znecitlivující krém.

 Teplo, které laser vydává, stimuluje tkáň k tvorbě kolagenu a elastinových vláken. Pochva se tím zúží a zpevní, čímž se obnoví správná opora močového měchýře. Nechtěný únik moči je tak rázem pryč. Dalším výsledkem je zlepšení sexuálního prožitku obou partnerů.

Po týdnu opět sama sebou

Protože při ošetření FemLase nejsou potřeba analgetika ani anestezie, omlazení intimních partií nezatěžuje organismus. K méně náročným aktivitám se tak můžete vrátit téměř okamžitě, po týdnu už také můžete navštívit bazén či saunu nebo mít pohlavní styk.

Ošetření je natolik účinné, že jej ve většině případů stačí absolvovat pouze 1×. Efekt je dlouhotrvající a výsledek rejuvenace si klientka bude užívat až 2 roky. Poté je v případě potřeby možné zákrok opakovat.

 

Chcete se i vy znovu radovat z intimního a společenského života? 

Přečtěte si odpovědi na dotazy našich klientek týkající se potřebného cytologického vyšetření, vlivu zákroku na inkontinenci, ceny FemLase nebo možnosti ošetření s nitroděložním tělískem.

 

Ošetření FemLase provádí MUDr. Klaudia Dvořáková na pobočce MEDICOM Clinic v Praze. Právě nyní nabízíme konzultaci s lékařkou zdarma. Obraťte se na nás – rádi zodpovíme všechny vaše dotazy.

Omlazení