Po miniliftu a úpravě víček už nemám ustaraný obličej ani problémy se zrakem

Paní Monice (46) vadil ustaraný obličej, na který se poslední roky denodenně dívala v zrcadle. Jakmile se k tomu přidal pocit unavených očí a těžkých víček, z estetického problému se rázem stal i ten zdravotní. Vše vyřešila až operace, díky níž je Monika opět se sebou spokojená. A právem ;–)

Plastika obličeje

Paní Monika byla se svou tváří roku od roku více nespokojená, ale odvahu k podstoupení plastické operace v sobě hledala jen těžko. Nakonec za ni vše vyřešila až její dcera, která věřila, že vše dobře dopadne a maminku přihlásila do naší soutěže Krásnější díky plastice. Jakmile se paní Monika stala jednou z našich vítězek, pan doktor se mohl dát do práce...

První setkání s lékařem

Konzultace s plastickým chirurgem MUDr. Pavlem Horynou byla tím úplně prvním, co paní Moniku na naší klinice v Praze čekalo. „Pan doktor si nejdříve prohlédl můj obličej, vysvětlil mi řešení a ochotně zodpověděl všechny mé dotazy. Z ordinace jsem odcházela s příjemným pocitem, že vše dobře dopadne a žádné komplikace nenastanou. A tak se i stalo,“ vypráví Monika, která se na doporučení lékaře rozhodla podstoupit tzv. minilift, tedy celkové omlazení a vypnutí obličeje, spolu s plastickou operací horních i dolních víček.

Na konzultaci se paní Monika s lékařem domluvila na termínu operace. Těšila se na to, až se po operaci uvidí v zrcadle, snažila si představit sama sebe, jak asi bude vypadat. Mírná nervozita v ní samozřejmě byla, ale celou dobu se snažila myslet pozitivně, a to bylo rozhodně tím nejlepším, co mohla pro sebe udělat.

Plastika obličeje před a po

Dojmy bezprostředně po operaci

Nakonec byla paní Monika se svým vzhledem moc spokojená dokonce hned po operaci. „Otoky a modřiny byly opravdu minimální, a tak jsem se hned radovala z vydařeného výsledku, který naplnil má očekávání. Vlastně i krátký pobyt na klinice jsem si nakonec užila,“  dodává Monika, které se prý líbilo prostředí naší kliniky, stejně jako chování veškerého personálu. „Je to tam velmi krásné, čistě a moderně zařízené. Navíc od personálu jsem se dočkala jedině milého a ochotného přístupu,“ říká nadšeně.

Plastika obličeje

A jak vyhodnotil průběh operace sám operatér? „Paní Monika se na mě obrátila o pomoc s řešením výrazu unaveného a ustaraného obličeje a pocitu těžkých horních víček. Klientce jsem proto doporučil klasickou operaci horních i dolních víček. S přihlédnutím k věku jsem rovněž doporučil operaci typu minilifting.“ 

MUDr. Pavel Horyna odstranil při zákroku v celkové anestezii nejdříve přebytečnou kůži z horních i dolních víček. Dále odstranil tukové prolapsy, které Monice vytvářely typické pytle pod očima. „Poté jsem zpevnil měkké tkáně obličeje – zejména ve střední a dolní etáži – a odstranil přebytečnou kůži v rámci miniliftu,“  dodává chirurg.

Radost z mladší tváře

Plastika obličeje

Rekonvalescence paní Moniky trvala jen dva týdny. Po uplynutí této doby se Monika opět mohla vrátit do práce. Změny v obličeji si prý její okolí okamžitě všimlo a od každého slyšela jen slova chvály. „Musím teď uznat, že mé otálení operaci podstoupit, bylo zbytečné. Díky zákroku se mi zlepšil zrak, jsem opět plná energie a celkově se cítím daleko mladší.“

Operace prý zanechala stopy i na jejím sebevědomí, které nyní stojí na mnohem pevnějších základech. „Život je o tom plnit si sny. Velké díky proto patří i mé dceři, která mi jeden můj velký sen pomohla splnit.“

 

Chtěla byste podstoupit stejnou operaci jako paní Monika, anebo jste v roli dcery, která by tímto zákrokem udělala mamince tu největší radost pod stromečkem? Zavolejte do našeho callcentra na bezplatnou linku 800 254 642 a zjistěte si podrobnosti o libovolném zákroku, ať už pro sebe nebo pro někoho ze svých blízkých. Ještě pořád u nás stihnete koupit jako dárek k Vánocům poukázku na zákrok s dárky navíc! Více o prodeji vánočních poukázek na odkazu ZDE.

 

 

 

 

 

Plastická chirurgie Omlazení