Příběh paní Markéty: „Chtěla jsem znovu vypadat štíhle a mladě“

Liposukce MEDICOM Clinic

Paní Markéta (43) je důkazem toho, že i když žena hodně sportuje nebo je štíhlé postavy, přesto může bojovat s tukem lokalizovaným v určitých partiích... K dokonalému břichu a štíhlejším bokům jí proto pomohla až laserová liposukce SlimLipo. Jak tato operace dopadla? Posuďte sami ;-)

Paní Markéta je od přírody štíhlá, s váhou prý nikdy neměla problémy. Těhotenství a porod ale přece jen její postavu poznamenaly. „Po narození syna mi bohužel zůstalo větší břicho i širší boky a já se faldíků nemohla zbavit ani přesto, že jsem se snažila hodně sportovat a na břicho i boky dost posilovat. Vadilo mi hlavně to břicho. Ze všech kalhot mi pořád vylézalo, takže jsem nemohla nosit upnutá trička, která jsem si v době před těhotenstvím a porodem dost oblíbila,“ vzpomíná.

Liposukce MEDICOM Clinic

Laserová liposukce jako řešení

Od té doby Markéta uvažovala o liposukci a i když se zákroku zpočátku trochu bála, netrvalo dlouho a přišla do pražské MEDICOM Clinic na konzultaci. „Pan doktor Pavel Horyna mi před zákrokem důkladně vysvětlil průběh laserové liposukce SlimLipo, pro kterou jsme se společně rozhodli kvůli její šetrnosti a kratší rekonvalescenci. Byl mi moc sympatický a choval se ke mně velmi citlivě a přátelsky, takže mě počáteční nervozita opravdu rychle přešla,“ tvrdí Markéta.

Hlavní výhody metody SlimLipo

  • Laser SlimLipo je vůči tělu šetrný a bezpečný, protože dovede zacílit výhradně na tukovou tkáň
  • Oproti jiným liposukčním technikám nezůstává kůže po zákroku ochablá, ihned dochází ke zpevnění
  • Díky lokální anestezii je zákrok bezbolestný, maximálně lze cítit mírný tlak v ošetřované oblasti
  • Po operaci téměř nedochází k tvorbě modřin a otoků, a tak je mnohem kratší doba rekonvalescence

Průběh samotné operace

LIPOSUKCE MEDICOM CLINIC

A jak liposukce pomocí laseru u paní Markéty nakonec probíhala? „Na začátku zákroku jsem paní Markétě napustil oblast břicha a boků tumescentním roztokem, který umožňuje vykonat operaci jen v místní anestezii, ambulantně a bezbolestně. Po laserovém ošetření následovalo odsávání tuku. Z požadovaných lokalit jsem klientce odstranil celkem 800 ml tukové tkáně. Samotné odsávání tuku trvalo asi 40 minut. Po zákroku jsme Markétu oblékli do kompresního prádla, které musela nosit následujících 5 týdnů. Z toho 3 týdny neustále a 2 týdny především při fyzické zátěži. Po 2 týdnech od zákroku měla klientka za úkol masírovat a válečkovat operované oblasti, a to denně po dobu jednoho měsíce,“ komentuje průběh zákroku i dobu hojení plastický chirurg Pavel Horyna.

Zákrok bez modřin i bez bolesti

Liposukce MEDICOM CLINIC

Když paní Markéta přijela večer po zákroku domů, překvapivě ji prý nic nebolelo, jen měla břicho a boky mírně nateklé. „Skvělé bylo, že se mi neudělaly vůbec žádné modřiny, i když mě pan doktor raději předem upozornil, že se nějaké objevit mohou. Žádné problémy jsem naštěstí neměla, rychle a hezky jsem se hojila. Jen jsem musela několik týdnů nosit to speciální prádlo a hlavně břicho každý den 20 minut válečkovat, aby mi na něm po operaci nezůstaly nerovnosti,“ popisuje Markéta, která si teď svou dokonalou postavu opravdu užívá. „Konečně jsem se sebou spokojená a těším se na léto. Koupím si nové plavky a s celou rodinou společně vyrazíme na koupaliště.“

 

Také byste si ráda dopřála štíhlejší postavu, která by odpovídala vašim představám? Zavolejte na číslo 800 254 642 a domluvte si termín nezávazné a navíc bezplatné konzultace liposukce, během které se dozvíte veškeré informace pro vás podstatné. Finální rozhodnutí ovšem bude na vás... Objednáte se na zákrok a skoncujete jednou provždy s komplexy ze svojí postavy, jako to udělala paní Markéta? Léto se blíží, tak na nic nečekejte a zavolejte nám! ;-)

 

 

 

 

Plastická chirurgie