„Připadám si až nepopsatelně žensky,“ tvrdí po plastice prsou maminka Jaroslava

Prsa paní Jaroslavy (31) dostala kvůli opakovanému těhotenství a době kojení zabrat. Mladá maminka se proto sice mohla pyšnit dvěma krásnými syny, ale poprsí raději neustále schovávala do push-up podprsenek. Až plastická operace prsou se pro ni stala vysvobozením od nízkého sebevědomí.

Plastika prsou MEDICOM CLINIC

Během obou těhotenství a kojení dostala prsa mladé maminky Jaroslavy pořádný šok. Došlo to až tak daleko, že své poprsí Jaroslava schovávala do push-up podprsenek s větší velikostí košíčků. „Má prsa zůstala nadobro prázdná, podprsenka i výstřih také. A já ztratila i poslední záblesky pocitu ženskosti,“ přiznává. Naštěstí však paní Jaroslava neztratila sebevědomí navždy. Věděla totiž, že existuje řešení – plastická operace prsou, kterou prý zvažovala dlouho. Nakonec sebrala odvahu a rozhodla se jít do toho.

MEDICOM CLINIC

Ve správný čas na správném místě

Konzultace zákroku proběhla na naší pražské klinice přímo u primáře, plastického chirurga MUDr. Michala Pulse, CSc., který prý skvěle vystihl Jaroslavy představu a doporučil jí přesně to, co se jí honilo hlavou. „Připadalo mi, jakoby mi četl myšlenky. Navíc byl ke mně velmi milý a už na první pohled jsem ho vnímala jako opravdového odborníka. Díky tomu ze mě opadla i ta poslední pochybnost a nervozita,“ dodává maminka.

Její naprostou pohodu prý umocnil i tým, který se o ni po celou dobu pobytu u nás na klinice staral. „Všichni byli vůči mně milí za každé situace a učarovalo mě i prostředí kliniky. Vše hezky čisté, upravené, vkusně zařízené. Na každém rohu jsem navíc potkávala usměvavý personál,“ chválí Jaroslava.

První pocity v krásnějším těle

Po zákroku se Jaroslava cítila dobře. „Ano, bolest byla znatelná, ale moje nadšení mnohem větší. Byl to zvláštní pocit, když jsem krátce po operaci cítila pod obvazy, že mám skutečná prsa.“ tvrdí. V době hojení pak pro ni bylo nejtěžší obejít se nějakou dobu bez cvičení a také jí vadilo, že nemohla řídit auto. Naštěstí prý brzy bylo vše v pořádku a ona mohla dělat vše jako dřív.

MEDICOM CLINIC

A jak zhodnotil Jaroslavy problém s poprsím sám operatér?Paní Jaroslava měla velký handicap ve tvaru poprsí. Prsa ztratila objem atrofií žlázy, značně povislý tvar prsů pak vedl k problémům s výběrem spodního prádla, začala mít komplex méněcennosti a i zdravotní obtíže – kožní ekzémy z nadměrného pocení pod prsy. Při konzultaci jsem jí proto doporučil modelaci prsů (mastopexi) spojenou s augmentací. Ke zvětšení prsů jsme použili implantáty Polytech, vložené částečně pod prsní sval. Při kombinaci výkonu mastopexe s augmentací doporučuji klientkám nezatěžovat paže delší dobu po operaci, se sportovními aktivitami začínat postupně, nejlépe za 2–3 měsíce po zákroku,“ shrnuje svá doporučení primář MEDICOM Clinic.

Nový život bez studu a komplexů

Zvětšením poprsí a jejich modelací se paní Jaroslavě splnil její velký sen. Jak se dnes cítí? „Konečně se líbím sama sobě. Připadám si nepopsatelně žensky a mému přemýšlení nad tím, že mám prázdný výstřih, je nadobro konec. Beze studu si teď kupuji spodní prádlo a moje sebevědomí se konečně ustálilo a stojí už na pevných základech. Co víc si můžu přát…?“ uzavírá spokojeně.

 

Pokud zvažujete podstoupení plastické operace prsou jako paní Jaroslava a zajímají vás bližší informace, zavolejte na naše bezplatné číslo 800 254 642 (800 CLINIC) do našeho callcentra. Na všechny vaše otázky k zákroku vám na naší infolince rádi odpovíme, případně vás můžeme rovnou objednat na konzultaci zákroku k vybranému plastickému chirurgovi a na příslušnou kliniku.

 

 

 

 

 

 

Plastická chirurgie